Bodybuilding BESLENME ' ye aylık harcadığınız bütçe ortalama ne kadar ?

evet sayın bodyforumtr.com kullanıcıları hep merak etmişimdir Bodybuilding BESLENME ' ye aylık harcadığınız bütçe ortalama ne kadar ?

Takviyelerle birlikte günlük 16-17 liraya mal oluyor.
Aylık ortalama 500 lira.
Ne yiyorsun da bu kadar tutuyor diyorsan, aslında bakarsan en hesaplı şekilde besleniyorum. Öyle aman aman bir çeşitlilik yok.

Tas catlasa 100-300 tl :D
100 ile 300 arasında çok var yalnız :)
Ayrıca hiçbir şey yemiyorum ben spor da yapmam diyen adamın bile günlük beslenme maliyeti 5 liradan aşağı olamaz şu ülke şartlarında.
Beslenme maliyetini 200 liradan aşağı söyleyene inanmıyorum.

işsizim parayı minimumda harcıyorum:( evde yemeğimi kendim yapıyorum zaten 10 liraya 3 çeşit yemek çıkarıyorum 2 gün yetiyor dışarıda minimum(protein içerikli) yemek yemek 15 tl.protein tozunu her zaman kullanmadığım için uzun gidiyor.ama markete girince dayanamıyorum 3 çeşit peynir alıyorum aylık 300 ü buluyordur kesin.iş bulmam lazım ilk maaşımla en güzelinden dışarıda bir bonfile yiyeceğim :oops:

ayni seyi kendime soruyorum hep acaba bu is icin gercekden cokmu para harciyorum diye. ama sonra sigara alkol disarda abur cubur ve gereksiz harcamalarim olmadigini dusununce hicde cok para harcamadigim kanisina variyorum. Bende ortalama 450-550 harciyorum.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tavugun kilosu 5+10 tl haftada 3-4 kilo ondan yiyom ee makarna yarim kg si 75 krs 100-300 tl ye nereye olmuyo ?
Farklı telden çalıyoruz. 100-300 tl gibi bir yuvarlamayı anlayamadığım için o şekilde cevap verdim.
Bunu da burada tartışırsak forum dışına çıkmış oluruz.

kırmızı eti balık eti doğal tavuk eti meyvesi sebzesi yoğurdu sütü dışarıda yemekte oluyor ay içinde ayrıca hardcore bb yaptığım için takviyede kullandığım oluyor rahat 1000 tl buluyor açıkcası

Bu supplement endüstrisi ne hale getirdiyse milleti artık bilemiyorum:) Ortalamanın altı amatör bi sporcu bile deli gibi aylık 3-4 tane supplement kullanıyor. Hiç gereksiz. Zaten sırf onlar bile 300-400 civarı tutacağı için beslenmeyele beraber deli gibi para harcanıyor normal. Sadece beslenme kısmıyla ilgilenirsek 400 civarına aylık çok iyi gelişim sağlanacak şekilde beslenebilirsiniz. Daha az bile olur rahatça hatta seviyeye göre.

Bu arada anlatım bozukluğu olmasın ortalama altı sporcu supplement kullanıyor gereksiz dedim diye pro olunca kullanılır anlamı çıkmasın. Onlar hiç kulllanmıyor zaten.

Back
Yukarı