Valla ben konuyu açarken normal yurdum kızlarını düşünmüştümdana linn bailey steroid kullanmıştır tabiki profesyonel sporcu yarışma sonrası vücudunu beğenirim açıkcası çok tatlı sevimli güzel hatun yarışma günü pek hoş görünmüyor kendisi rop baileyle evli birde bu tür kadınlar merak etmeyin kolay kolay sizle çıkmaz paran olacak tip olacak kas olacak kısacası sıradan olmayacaksın ki anca yoksa dana linn bailey jamie eason gibi hatunlar pekte kendilerini eleştirenleri kafalarına takmazlar yani sözün kısası hemen havaya girmemek lazım![]()
spor sitesinde olduğumuz için ister istemez konu bikini modellere geldiValla ben konuyu açarken normal yurdum kızlarını düşünmüştüm)) olay bi anda bikini fitness models e kaydı
)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Memleketimden insan manzaralarıspor sitesinde olduğumuz için ister istemez konu bikini modellere geldiyurdum kızları ay ben zayıfım spora gerek yok derler bir deri bir kemik dolaşırlar meydanda diğer kesim ise şişmandır ama balık etli olduğunu savunur ve beni beğenen böyle beğensin der yurdum kızları için düzenli spor yapanların oranı %1 civarıdır gerçi erkeklerde aynı herifin zayılıktan baklavaları görünür fitim sanar göbekli erkeklerde erkek dediğin balkonlu olur der
spor yapma kültürümüz maalesef hiç gelişmemiş ben misal bazı kesim tarafından işten sonra birahanelerde içki içmediğim için düzenli spor yaptığım için sigara kullanmadığım için dalga geçiliyorum boş yaşadığımı söyleyenler var tam komedi sallamıyorum tabiki
![]()
bazen forumda okuyorum barfiks çekemiyorum çözüm bulun diyenler alın işte size çözüm böyle bir kızla insan 250 barfiks çekerKadın dediğinde kocaman bicepsler,dev gibi six packler olmayacak.cidden erkek gibi oluyorlar. Ama bi Jen Selter neden olmasın?bu arada bu çift gibi olana kadar durmak yok
Eki Görüntüle 29567
Dün motivasyon videosunda rastladım bu çifteKadın dediğinde kocaman bicepsler,dev gibi six packler olmayacak.cidden erkek gibi oluyorlar. Ama bi Jen Selter neden olmasın?bu arada bu çift gibi olana kadar durmak yok
Eki Görüntüle 29567
Paylaşır misin ben izlemedim
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi