metugok dedi:blitz bir daha koyarmısın bu programı çünki indiremiyorum
koyarsan cok sevinirim
abartı bişey istemiorum![]()
Ronnie yi gösterip abi 6 ay gelcem böyle olmak istemiyorum diyenler
hangimiz bir dönem böyle olmadık ki
merabalar öncelikle,benim boyum 1.59 ve 47 kilodayım ve yanlış tespit yapmamanız için yazıyorum bir bayanım.body buildinge başlayalı bir ay oldu amacım sadece sıkılaşmak ve bacaklarımı geliştirmek.abartı bişey istemiorumsoru sorabileceğim en uygun yer burası diye düşündüm.benim bacaklarım ve özellikle alt baldırlarım vücuduma göre zayıf kalıyor ve bi kaç cm olsun kalınlaştırmak istiyorum.alt baldırlarım 33 cm bileklerimde 19,5 cm.nasıl bir diet uygulamam gerekiyor?ayrıca size göre hangi aletleri ne sıklıkta ve kaç kiloda nasıl kullanmam gerekiyor?ne kadar zamanda sonuç alabilirim?beni aydınlatırsanız çok sevinicem gerçekten size kolay gelsin
![]()
hangimiz bir dönem böyle olmadık kişaka bir yana durumdan haberdar olmayan bir çok insan olaya böyle giriyor salona ilk geldiğinde. sonra anlaşılıyor ki zaten öyle 1 2 yılla olacak şey değil
![]()
Ben olmadım .. Forumda böyle olmayan bir çok üye var ayrıca. Nasılki bir işe girmeden once araştırma yapıyorsak body ye başlarkende araştırma yapan kişi böyle bir laf söylemez.
hangimiz bir dönem böyle olmadık kişaka bir yana durumdan haberdar olmayan bir çok insan olaya böyle giriyor salona ilk geldiğinde. sonra anlaşılıyor ki zaten öyle 1 2 yılla olacak şey değil
![]()
Ben olmadım .. Forumda böyle olmayan bir çok üye var ayrıca. Nasılki bir işe girmeden once araştırma yapıyorsak body ye başlarkende araştırma yapan kişi böyle bir laf söylemez.
melek'in erkek olmadığını göz önünde bulunduralım arkadaşlar.
Kadınların böyle bir laf etmesi garip değil. Maskülen bir görüntü istemiyorlarsa, izleyecekleri yol erkeklerdeki gibi önce kütle kazanmak olmayacaktır.