Bodyde proffesyonel olmuş abilerim arkadaşlarım bana bi yardımcı olabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde body çalışıyorum dambıl setim var yaklaşık 3.5 ayı doldurdum protein tozuda almıştım 20-25 gündür de onu kullanıyorum sadece antremandan sonra ölçülerim fena değil boy uzun olduğundan zor gelişiyor tabi şimdi ben her gün en az 2 bölge çalıştırıyordum 1 saati geçmiyor ancak bazı aldığım duyumlara göre kaslar dinlenmesse gelişme olmaz diye şaştım kaldım şimdi ben tam olarak nasıl çalışıcam? kaç gün göğüs kaç gün omuz kaç gün kol-arka kol - sırtkanat çalışıcam bi açıklık getirirmisiniz yardımcı olurmusunuz bi program çıkarabilirmisiniz yardımcı olan arkadaşlarım abilerime ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

ya ben 4.ayımı doldurdum evde body çalışıyorum 3 gün omuz 3 gün göğüs yeterlimi arttırayımmı yoksa daha bi yardım edin[DOUBLEPOST=1396638827][/DOUBLEPOST]yardımcı olabilcek insan evladı yokmu lütfen..

3 gün omuz 3 gün göğüs çalışıyorsun bunu da arttirmak mi istiyorsun ?[DOUBLEPOST=1396681631][/DOUBLEPOST]Protein tozuna o kadar para vermeseydin bari bi fakire verseydin hayır işlerdin :(

Arkadaşım antrenman ve body building başlığı altında yeni başlayanlar bölümünde başta flexor hocamızdan olmak üzere birçok yazı mevcut beslenme,evde çalışma sistemi vs. konu açmadan önce foruma göz atmanı tavsiye ederim.

Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Tapatalk

Fazla bile olur büyük kas gruplarının 72 küçük kas gruplarının 48 saatte kendini yenilediğini biliyorum.Ona göre bir antrenman sistemi belirle bence kendine.Fazla çalışmak bırak yararı zarar verecektir vücuduna.Forumun birçok konusunda da yazdığı gibi kas yeterince dinlenirse gelişim sağlar.

Lumia 720'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kasların belli bir dinlenme süreleri vardır büyük kaslar(göğüs,sırt,bacak) 72 saatde bir çalıştırılmalıdır küçük kaslar (biceps,triceps,omuz) 48 saatde bir çalıştırılmalıdır ona göre bir program hazırlayabilirsin

açık açık beni bilgilendiricek birisi yokmu lütfen yardımcı olun omuzu kaç gün göğüsü kaç gün sırtı kanatı kaç gün çalışmalıyım lütfen ! :([DOUBLEPOST=1396695281][/DOUBLEPOST]güncel..

pazartesi omuz (6 hareket)
salı ön arka kol (6 hareket)
çarşamba sırt (4 hareket)
perşembe gögüs (5 hareket)
cuma bacak (4 hareket)
cumartesi karın (yarım saat)
pazar ye iç yat gez toz.
her hafta tekrar et.
not : hangi hareket diye sorma onuda araştır .
Bu programi neye göre veriyorsunuz acaba ? Vücudun yuzde 50 si olan bacağa 4 hareket geri kalan yüzde 50 sine 21 hareket ? Omuza 6 hareket ? Yanlış yönlendirmemeye dikkat edelim[DOUBLEPOST=1396721664][/DOUBLEPOST]
ya ben 4.ayımı doldurdum evde body çalışıyorum 3 gün omuz 3 gün göğüs yeterlimi arttırayımmı yoksa daha bi yardım edin[DOUBLEPOST=1396638827][/DOUBLEPOST]yardımcı olabilcek insan evladı yokmu lütfen..

Üstteki yorumlari oku yardim etmişler zaten

sen milletin yorumlarına yorum katacağına adamın sorusunu cevaplamaya çalış. %50 bacak mı ? evet adamı 2ye bölersen %50 bacak gibi görünür. kütle olarak bakabılıyomusun ? tam bir m*Lsın bence kuru laf kalabalıgısın yani

sen milletin yorumlarına yorum katacağına adamın sorusunu cevaplamaya çalış. %50 bacak mı ? evet adamı 2ye bölersen %50 bacak gibi görünür. kütle olarak bakabılıyomusun ? tam bir m*Lsın bence kuru laf kalabalıgısın yani
Ağzımı bozmak istemiyorum ban yememek için. Az adam ol bişey bildiğin yok elaleme saçma sapan programlar atma

açık açık beni bilgilendiricek birisi yokmu lütfen yardımcı olun omuzu kaç gün göğüsü kaç gün sırtı kanatı kaç gün çalışmalıyım lütfen ! :([DOUBLEPOST=1396695281][/DOUBLEPOST]güncel..
omuz gogus falan calistigina gore hareketleri ve tekrar sayilarini bildigini varsayiyorum. seviyeni bilmiyorum ama yardimci olmak adina birseyler yazayim. forumda arama yapmani ve yeni baslayanlar bolumune goz atmani tavsiye ederim.
p.tesi: gogus - biceps
sali: kanat - triceps
carsamba: off
pers: omuz - mide
cuma: bacak
c.tesi:off
pazar: off

c.tesi yada pazara cardio + karin hareketleri ekleyebilirsin sana kalmis.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

omuz gogus falan calistigina gore hareketleri ve tekrar sayilarini bildigini varsayiyorum. seviyeni bilmiyorum ama yardimci olmak adina birseyler yazayim. forumda arama yapmani ve yeni baslayanlar bolumune goz atmani tavsiye ederim.
p.tesi: gogus - biceps
sali: kanat - triceps
carsamba: off
pers: omuz - mide
cuma: bacak
c.tesi:eek:ff
pazar: off

c.tesi yada pazara cardio + karin hareketleri ekleyebilirsin sana kalmis.

Gögus bicepsten sonraki gün sırt triceps yapmak hayatının hatası olur uyarıyım. Haftada 4 gün calisilacaksa şu program benim favorim

Gogus biceps
Bacak
Off
Sırt triceps
Off
Omuz + biceps yada triceps hangi bölgen eksik ise
Off

Gögus bicepsten sonraki gün sırt triceps yapmak hayatının hatası olur uyarıyım. Haftada 4 gün calisilacaksa şu program benim favorim

Gogus biceps
Bacak
Off
Sırt triceps
Off
Omuz + biceps yada triceps hangi bölgen eksik ise
Off
bu program cok daha iyi olmus.
yalniz c.tesi biceps yada triceps hangisi eksikse demissiniz. c.tesi biceps girmesi p.tesi gunku biceps icin sikinti olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı