Bodye başlamadan bir hafta öncesi.

Bodye başlamadan 1hafta öncesi

Boy:167
Kg:52-54

Gögüs kaslarımdan memlunum kol kası takıntım yok ama iki kolumda eşit değil gibi fotoğrafları koydum ama belki fotoğraflarda belli olmuyodur.

Gövde
2352.jpg

Kendimi sıktığım zamandaki karnım

2357.jpg

Göğüslerim Sıkmadan

2360.jpg

Sıktıktan sonra

2367.jpg

Sol kolum

2364.jpg

Sağ kolum.

2371.jpg

Belki fotoğraflarda belli olmuyodur ama sol kolumda daha fazla bazı vb. şeyler var ama sağ kolumdada damarlar falan daha belirgin, inş bodye gidince düzelir

Ayrıca ağır kalıp basmak istemiyorum istediğim vicut şekli Tyler Durden(brad pitt) gibi.Sizce düzenli sporla kaç aya veya haftaya karın kaslarına sahip olabilir. Birde nasıl desem sol karın kaslarımın ilk 2si birleşik gibi daha şiş gibi bunun sebebini öğrenebilirmiyim veya çözümünü bilen biri varsa lütfen çünki bundan nefret ediyorum birde şeyden çok korkuyorum bodye giderim karın kaslarım çıkar ama orası hala öğle kalır diğe çok korkuyorum.weightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:51 ----------

Eksiklerimi söylerseniz çok memlun olurum, 2-3sene önceden bir sürelik yüzme geçmişim vardı birşeye yaramamış heralde:D

Vücudun Bence İyi Düzenli Çalışırsan Cardio Yapmadan CALıs Cabık Gelısırsın 4 - 5 Aya Bence iyice Sağlam Bir Vücudun Olur

Buda oldu basladıktan sonra 1 ay-2 hafta-1 hafta derken baslamadan 1 hafta once dıye de baslık acıldı.
Bugunlerıde gorduk cok sükür. :D

Eksık olmayan bır yerının oldugunu sanıyorsan aynen devam.

Yanı kafana not et; her yerın eksık.
Önce bır calısmaya basla sonra 3-4 ay sonra konu acar hangı bolgelerım zayıf kalmıs dersın. ;)

bence güzel bir vücudun var.benim genetiğimde aynı seninkine benziyor.bakarken kendi vücudum zannettim :D :D

Eksık olmayan bır yerının oldugunu sanıyorsan aynen devam.

Yanı kafana not et; her yerın eksık.
Önce bır calısmaya basla sonra 3-4 ay sonra konu acar hangı bolgelerım zayıf kalmıs dersın. ;)
tamam haklısınız cocukluk ettim sizin kadar uzman deilim.

bence güzel bir vücudun var.benim genetiğimde aynı seninkine benziyor.bakarken kendi vücudum zannettim :D :D
:D suana kdr kimsenin vicuduna kendi vicudumu benzetmedim:D

Back
Yukarı