Bodye erken yaşta başlayanlar için program. (14 yaş ve üstü)

hocam merhabalar bende bu hareketlere başlamak istiyorum 16 yaşıma girmeme 4 ay kaldı ve boy 1.87 kilo 69 benim yapmam uygun olurmu ve ben vucut şekil alsın diye değil güç ve gelişim için yapıyorum asıl isteğim bu gelişimi futbolda kullanmak ben yapsam sıkıntı olurmu görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Yukarıdaki iletide olan linklerden sen de istifade edebilirsin.

flexor hocam yaşım 15 kilom 85 boyum 167 cm spor salonuna başlayalı 3 gün oldu ben hemen vucüt yapmak istiyorum hocalarım doğru olmadığını kilo vermem gerektğini söylüyorlar fakat kararı yinede bana bırakıyorlar sonradan cok pişman olağımıda belirtiyorlar. sizce başlamalımıyım ? 2. sorumda ne tür bi pişmanlık yaşarım

flexor hocam yaşım 15 kilom 85 boyum 167 cm spor salonuna başlayalı 3 gün oldu ben hemen vucüt yapmak istiyorum hocalarım doğru olmadığını kilo vermem gerektğini söylüyorlar fakat kararı yinede bana bırakıyorlar sonradan cok pişman olağımıda belirtiyorlar. sizce başlamalımıyım ? 2. sorumda ne tür bi pişmanlık yaşarım

Yeni baslayanlar tum sabit basliklari oku kendine saglikli bir beslenme programi cikar ve tam uygula. Idmanlarini aksatma zaten yag oranin duser.

Bol bol oku,

hocam beslenme programım varda işte dediğim gibi zararlarını bulamadım bi fikriniz varsa hani yardımcı olabilrmisiniz

Ne gibi bir zarari olabilir, dedigimi yap yeni baslayanlar bolumundeki tum sabit basliklari oku, aklinda birseyler olusacak, agirlik calisman kilo vereceksen onu da hizlandirir zaten saglik problemin yoksa herhangi bir zarari yok.

mükemmel bir konu olmuş ya yaşım 15 boyum 180 kilom 95 aklıma çok takılıyodu boyumun uzamsını istiodum teşekkürler...

konu icin cok tesekkurler bir sorum olacak bu hareketleri evde dumbbell ile nasil yapabilirim spor salonuna gitmedigim icin o aletlerle yapma imkanım yok da :) simdiden tesekkurler

Merhaba abiler arkadaşlar ben 13 yaşındayım boyum kısa ve zayıfım. Boyum 1.58 kilom 38. Kısa olmamı anneme bağlıyorum çünkü annem benden kısa. Fitnessa yeni başladım ve şu programı uyguluyorum: Yeni başlayanlar için evde vücut geliştirme hareketler egzersizler antrenman programı 1 - YouTube
Bir konuda okumuştum squat hareketi boy uzamasını engelleyebilir diye doğru mudur?
O program olmazsa başka evde dumbella ne önerirsiniz?
Benim istediğim biraz daha kilo almak yardımlarınızı bekliyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:54 ----------

Yazmayı unutmuşum bisiklet sporuyla ilgileniyorum günlük en az 20kmlik tur yapıyorum bunun bir etkisi olur mu?
Zayıflığın bir tek sevdiğim yanı var oda yağ olmadığından karın kaslarımın düzgün gözükmesi :D

wrestler hocam oncelikle tesekkurler fakat o konularda butterfly dışındaki hareketlerin dumbbell ile yapilisini goremedim veya isimleri farkli isimleri farklıysa hangi hareket hangi hareketin dumbbell ile yapılış sekli isimlerini yazarmisiniz

abdullah0732;

verdiğin videodaki hareketlerden omuz pres senin yaşın için boy bakımından riskli olabilir. ama boş yapılan squatın sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.

bisiklet için sorduğun soru hakkında bir bilgim yok.

enbiya98;

butterfly hareketi göğüs içindir. verilen programlarda ilk 4 egzersiz de göğüsü çalıştırmaktadır.

butterfly ın muadili dumbell fly olabilir.

wrestler hocam onu biliyorum zaten verdiğiniz linklerde birtek butterfly'ın dumbbell ile yapılış şekli var diğerlerinin ya yok yada isimleri farklı diğer hareketlerin de dumbbell ile yapılış şekli varmıdır varsa neler olduğunu söyleyebilirmisiniz ?

yukarıdaki erken yaştaki yoğun ağırlık için yazıda detaylı olarak açıklama yaptım

öncelikle selamlar bir kaç sorum olacaktı sizlere suanda spor salonuna gidicek durumum yok 3 gündür evde vücut geliştirmeye başladım 8 kg lik dum bell setim var forumda sizlerden gördügüm kol - omuz - göğüs hareketlerini ve günde 100 120 adet mekik çekiyorum bunları ypamadan once 10 dakka oldugum yerdekosup terliyorum protein ağırlklı besinler yemeye dikkat ediyorum ; menüm şoyle

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği * beyaz peynir * yumurta

16:00 gibi yemeğim : 1 konserve ton balığı ve ufak bir tabakta marul salatası

boyum 1.88 kilom 75 yaşım 16

Düzenli çalısıyorum kol omuz göğüs hareketlerini 3 setten olmak üzere her sette 10

karın hareketlerini ise 3 setten olmak üzere her sette 15 olarak çalısıyorum

Sizce bu sekilde hiç dengeyi bozmadan her gün düzenli çalısarak evde spor salonuna gitmeden bir sonuca ulaşabilirmiyim ? veya ulaşabilirsem kaç ay gibi bir sürede ulaşabilirim? bir yardım ederseniz çok sevinirim + olarak birde daha kilomu düşürmem gereklimi ?

öncelikle selamlar bir kaç sorum olacaktı sizlere suanda spor salonuna gidicek durumum yok 3 gündür evde vücut geliştirmeye başladım 8 kg lik dum bell setim var forumda sizlerden gördügüm kol - omuz - göğüs hareketlerini ve günde 100 120 adet mekik çekiyorum bunları ypamadan once 10 dakka oldugum yerdekosup terliyorum protein ağırlklı besinler yemeye dikkat ediyorum ; menüm şoyle

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği * beyaz peynir * yumurta

16:00 gibi yemeğim : 1 konserve ton balığı ve ufak bir tabakta marul salatası

boyum 1.88 kilom 75 yaşım 16

Düzenli çalısıyorum kol omuz göğüs hareketlerini 3 setten olmak üzere her sette 10

karın hareketlerini ise 3 setten olmak üzere her sette 15 olarak çalısıyorum

Sizce bu sekilde hiç dengeyi bozmadan her gün düzenli çalısarak evde spor salonuna gitmeden bir sonuca ulaşabilirmiyim ? veya ulaşabilirsem kaç ay gibi bir sürede ulaşabilirim? bir yardım ederseniz çok sevinirim + olarak birde daha kilomu düşürmem gereklimi ?

Merhaba
ogle yemegini ve aksamı yazmamıssın ama 16 ysında junk food yemezsen cok sorun yasamazsın ama portein ve karbonhidrat dengesini iyi kur. nasıl kıracağın forumda var.

Duzenli olarak spor salonuna gitmeden evde ve parkta vusudun gelisir. Spor salonna daha sonra gittiginde de cok iyi bir alt yapın olur. youtube da bar brothes diye arat ve seyret. Senin icin uygun. Rusyada cok uygulanan bir calısmadaır parklarda spor.

Merhaba
ogle yemegini ve aksamı yazmamıssın ama 16 ysında junk food yemezsen cok sorun yasamazsın ama portein ve karbonhidrat dengesini iyi kur. nasıl kıracağın forumda var.

Duzenli olarak spor salonuna gitmeden evde ve parkta vusudun gelisir. Spor salonna daha sonra gittiginde de cok iyi bir alt yapın olur. youtube da bar brothes diye arat ve seyret. Senin icin uygun. Rusyada cok uygulanan bir calısmadaır parklarda spor.

hocam öğle ve aksam yemeği yemiyorum saah kahvaltı birde 16:00 gibi yiyorum baska yemıyorum junk food zaten kullanmıyorum fakat protein ve karbonhidrat dengesini nasıl kurabılırım karbonhidrat günde en fazla ne kadar alabilirim felan onları solyeyebilirmisiniz + birde sadece evde gelişir diyorsunuz dimi park ve spor haricide

Back
Yukarı