Body'e Yeni Başlayanlar Için 1-2 proğram (Yapılış şekli)

sevgili hocam resimler ucmus

ustadlar ben her kas gurubunun haftada yanlızca bir kez yani 5 günde 1 çalışması gerektigini duymuştum ama sizin verdiginiz programda yanlızca 1 gün dinlenme süresi var (yeni başlayanlar için) acaba ilerlemiş olanlarmı her kas gurubunu 5 günde 1 çalıştırıyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

karabulut3362 dedi:
ustadlar ben her kas gurubunun haftada yanlızca bir kez yani 5 günde 1 çalışması gerektigini duymuştum ama sizin verdiginiz programda yanlızca 1 gün dinlenme süresi var (yeni başlayanlar için) acaba ilerlemiş olanlarmı her kas gurubunu 5 günde 1 çalıştırıyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

evet ısınma programını atlatmıs olanlar artık bölgesel calısma sisitemine gecerler bölgesel calısmadada her kas en fazla

haftalık 2 kere calıstırılır.kilo almak isteyenler 1 kez

Hocam Yeni üye oldum da ,resimleri göremiyorum

Selam hocam, umarım cevap alabilirim, ben 185 boy 77 kg. ve de bira göbeği var, kollar da çok zayıf. Kendi imkanlarımla çalışmaya bşlicam da. Bakıyorum şimdi foruma da , hareketlerin anlamlarını çözmek için RESİMLERE bakayım dedim, ama resimler yok..İlgilenirseniz çok sevinirim..Teşekkürler şimdiden...

Unutmadan ek birkaç özellik belirteyim de...

Hocam yaşım 22 öğretmenim bu arada. Dediğim gibi 77 kilo ama bira göbeği var ya, klasik piknik tip. Neyapıcam bilemiyorum. 10 yaşındaki çocuğun kasları benden çoktur. BİR ŞINAV BİLE ÇEKEMİYORUM:(:(:(:Lütfen bu resimleri güncelleyip, kısa bir tavsiyede buluur musunuz??? :( :oops: :( :( :(

Hocam kurban olayım bana bir yol, ne gerekiyorsa yaparım...

Ben Ağrı'da görev yapan bir öğretmenim hocam, dün gece artık burama kadar geldi deyip, gecenin 4 ünde bu forumu buldum. Kendimden iğreniyorum desem yeridir. Şimdi hocam dediğim gibi yaşım 22, boy 185, kilo 77. hafiften bira göbeği cabası..Nerden başlicam bilemiyorum, kafayı yemek üzereyim. BİR şınav bile çekemiyorum. Lisede görev yapıyorum bir de :( :( :( :( Lütfen yardımcı olun, özellikle kol kaslarım iğrenç durumda:( :( :(

Re: Sesimi Duyan Var mııııı???

yanilsama dedi:
:o :o :o :( :( :( Tekrar selam, cevap yazarsanız çok sevinirim..Teşekkürler...

slmlar...
resimler yarın,en gec yarın aksama halledilecektir...

saygılar...

Herkese selam,zannediyorum ısınma programını artık geride bıraktım.1,5 ay oldu...Aslında resim bölümüne bir konu açmıştım ama henüz cevap yok.Bundan sonra çok kilo az tekrar sistemi ile mi devam etmeleiyim.

Aslında merak ettiğim ettiğim konuları şu başlıkta yazmıştım.Bakar ve yardmcı olursanız sevinirim...

https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=6815

Yeni başlayanlar ağırlıkları nasıl belirlemeli? Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Arkadaslar yardim

Arkadaslar bu terimlerin türkce karsiliklarini bana söyleyebilirmisiniz

Squats 3 x 8-12
Bench Press 3 x 6-10
Chin Ups 3 x 8-12
Seated Dumbbell Press 2 x 8-12
Standing Calf Raises 2 x 12-20

Back
Yukarı