Body'e Yeni Başlayanlar Için 1-2 proğram (Yapılış şekli)

Hocam lütfen cevap gelsin soruma :/ ilk sayfalarda birisi hareket sıralamasını sormuş ve link yapıştırmışsınız fakat linkteki konu kaldırılmış sanırım direk anasayfaya yönlendiriyor lütfen ilgilenin :)

Dostum bacağın sona koyuşunun nedenini yazmışlardı hangi forum hatırlamıyorum ama önce ağır ve yorucu antremanları yazdı hocamız. En sona ona koymasının nedeni o yani sıralam o şekil

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:19 ----------

Bu arada spor salonundaki bana olan şaşkın bakışlar ve arada yardım etmeye çalışan abilerden hocam sen hangi programı uyguluyorsun tüm aletlere saldırıyorsun dediklerinde, bodyforumtr flexor hocanın dememin ardından hmmm diyip gitmeleri sonucunda 1. ay programım bitmiş bulunmakta.

Ay sonu değerlendirmem çok olumludur, gerçekten de harfi harfine uyguladığımda 45 dakika sürdü ve beslenme programı ile disiplinli bir şekilde gittiğimden çok ağır antreman yapmamama rağmen kaslarımda belirgin şişmeler olmuştur. Yine flexor hocamızın dediği gibi tembel kasları da buldum sayılır. Ama gerçekten tüm kasları çalıştırdık.

2.ay programıma yarın başlıyorum, emeği geçen başta flexor hocam olmak üzere tüm bodyforumtr ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım

hocam bu hareketler zayıf olanlar için de uygun mudur ben ilk ay programını uyguladım tozsuz 2 kilo aldım sizce toz almalımıyım çünkü boyuma göre çok zayıfım ve pek bi değişiklik hissetmiyorum bünye gelişmiyor toz alınca kas kütlesi artar diye başlamak istiyorum weider mega mass 4000 aldım şubatta askere gidecem 5 aylık ara olacak o yüzden şüphelerim de var ama askere çubuk gibi gitmek istemyrm

hocam teşekkürler çok açıklayıcı olmuş..
ben evde çalışmak için altis hg200 çalışma istasyonu aldım. bir çiftte dambıl var ..
ayrıyetten bar ve sehpa alıyımmı yoksa istasyon yetermi?
bir de sadece birinci programı yapsam sürekli olurmu? amacım vücudum toparlansın yeter..

saygılar

Sadece dumble'lar ve bir sehpa ile salonda yapabileceğin bir çok hareketi yapabilirsin

Sn. FleXor; Özellik benim gibi yeni başlayanlar için rehber niteliğindeki bir çok konunuzdan dolayı teşekkür ederim. Dediğim gibi yeni sayılırım. Bu linkteki programlarınızı takip ediyorum. 1. programınızı bitirdim. 2. programdan devam ediyorum. Ardından aynı linkteki 3. programa devam edeceğim. Ancak 1. ve 2. programlar için hareketlerin yapılışını konu alan görsel bir konu olmasına rağmen 3. program için bunu bulamadım. Yazan hareketlerin isimlerini internetten arattığımda farklı yapılış şekilleri olduğunu gördüm. Acaba bu konuda bir konu var mı? Yok ise bir çalışmanız olacak mı. Teşekkür ederim.

hocam sıtenıze bu gun uye oldum ve gercekten sızı taktır etmek ve tesekkur etmek ıstedım bu 3 ayın sonunda yıne bıze yardımcı oluyormusunuz bunuda ogrenmek ısterım :)

Kişiler kiloyu deneyimleri ile bulmalıdır her zaman için hafif kilo ile başlanması vucut gelişimi için iyidir bu aynı merdivenin ilk basamağına adım atmaya benzer ilerleyen zamanlarda zaten vucut sizden biraz daha ağır kilo isteyecektir sizde ağırlığı kapasite ve durumunuza göre arttıracaksınız sadece burada dikkat edilecek husus ağırlığı arttırdığınızda hareketin sayısı ve şeklinde düşüş olmamalı
Hocam merhaba öncelie teşekkür ederim bilgiler için.
Ben 3 yıldır hammalik yapıyorum eşya taşıyorum kısaca .
1 aydir spora gidiyorum .
2. Ayın ilk haftası geride kaldı
Boyum 1.80 kilom 76 .
Bn bu ikinci ay olarak verdiğiniz programı mi yapayim bir tavsiyeniz var mi su su hareketler daha iyidir yoksa günlere bölüp bolgesel mi çalışmaliyim. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim .

o kadar saçma bir konu olmuşki...
bahsettiğim şey hareketlerin gösterildiği giffler.. yahu kardeşim bir hareketin bir sürü püf noktası vardır. hareketi yanlış yaparsın alakasız yerleri çalıştırırsın. elin,kolun,vücudun durması gereken pozisyonlar vardır. hareketin formunu tutturmak lazım doğru ve iyi yapmak lazım. hareketlerin yapılışını en ince ayrıntısına kadar öğrenmek şart eğerki güzel bir vücut yapmak ve alakasız yerleri çalıştırmamak istiyorsak.

Merhabalar,
Değerli hocalarım ben konuda verilen 2 ve 3. ay programlarını uyguladım. Şu anda 4. ayım için çalışma programına ihtiyacım var. Salondaki hocaların yazdığı programı forumda paylaşmıştım ve tahmin ettiğim üzere hatalı bölümler vardı(forumdaki hocalarımız da böyle olduğunu söyledi). Bu nedenle sizden 4. ay için nasıl bir program uygulamam gerektiğini öğrenmek istiyorum.

Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni karar aldım bodye başlayacağım boyum 1.79 kilom 72 size bu vücud bodye yatkınmı veya nasıl geliştirebilirim ?

Eklentiler

• CYMERA_20150805_183411.jpg
    CYMERA_20150805_183411.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 687
  • CYMERA_20150805_183447.jpg
    CYMERA_20150805_183447.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 704
Flexor Hoca 2007 civarından beridir forumda yok. Ona soru sormayın artık.

Back
Yukarı