Kayser Soze
Üye
Teşekkürler, forumda yeniyim ilk mesajımı size yazıyorum gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
DarkWillBeDarken dedi:arkadaşlar benim (kısa barlarla birlikte) 20 kg lık dumbell setim var. daha önce 2 defa gitmiştim body salonuna (ilki 2 ay, diğeri 3 hafta) orda öğrendiğim hareketler var. hocam da iyiydi. şimdi body sehpamla ve sipariş vereceğim uzun barla birlikte bu hareketleri evde uygularsam ne denli sonuç alırım? hareketleri düzenli yapabiliyorum.
kardeşim gercekten cok ıyı bir teklıf hatta rica,hem yeni başlayanlar ıcın mukemmel olur bu tabi kırmassa bizi FleXordestro dedi:Emeğine sağlık FleXor,
Yeni başlayan arkadaşlar için inanılmaz güzel olmuş, hareketlerin yapılışını içermesi de başka bir güzellik...
Ben çalıştığım salonda yaklaşık bir yıldır karga bokunu yemeden antrenman yaptığım için hareketlerin yapılışı ile ilgili her türlü püf noktası vs. yi bodyform başta olmak üzere net de bulduğum pekçok siteden öğrendim. Senden bir ricada bulunsam ve tecrübelerinden faydalanarak yeni başlayan arkadaşlara; bu başlangıç programlarındaki hareketlerde en çok yapılan hataları ve dikkat edilmesi gereken püf noktalarını bir hoca gözü ile bu güzel başlık altında yazsan?
Bu sayede yeni arkadaşlarımızda tüm bu bilgilere kolay erişim sağlamış olsa? Ben kendi adıma edindiğim tecrübeleri paylaşmaya hazırım ama eminimki sende bizlerin münferit olarak yazacağımız üç-beş satırdan çok daha fazlası vardır.
Biliyorum biraz külfetli bir rica ama kırmayacağından eminim, zira kendim için birşey istiyorsam namerdim![]()
Ayrıca diğer hocalarımız ve arkadaşlarımızında katkısı ile çok güzel bi "Yeni Başlayanlar" kılavuzu oluşabilir.
reddevil87 dedi:kardeşim gercekten cok ıyı bir teklıf hatta rica,hem yeni başlayanlar ıcın mukemmel olur bu tabi kırmassa bizi FleXordestro dedi:Emeğine sağlık FleXor,
Yeni başlayan arkadaşlar için inanılmaz güzel olmuş, hareketlerin yapılışını içermesi de başka bir güzellik...
Ben çalıştığım salonda yaklaşık bir yıldır karga bokunu yemeden antrenman yaptığım için hareketlerin yapılışı ile ilgili her türlü püf noktası vs. yi bodyform başta olmak üzere net de bulduğum pekçok siteden öğrendim. Senden bir ricada bulunsam ve tecrübelerinden faydalanarak yeni başlayan arkadaşlara; bu başlangıç programlarındaki hareketlerde en çok yapılan hataları ve dikkat edilmesi gereken püf noktalarını bir hoca gözü ile bu güzel başlık altında yazsan?
Bu sayede yeni arkadaşlarımızda tüm bu bilgilere kolay erişim sağlamış olsa? Ben kendi adıma edindiğim tecrübeleri paylaşmaya hazırım ama eminimki sende bizlerin münferit olarak yazacağımız üç-beş satırdan çok daha fazlası vardır.
Biliyorum biraz külfetli bir rica ama kırmayacağından eminim, zira kendim için birşey istiyorsam namerdim![]()
Ayrıca diğer hocalarımız ve arkadaşlarımızında katkısı ile çok güzel bi "Yeni Başlayanlar" kılavuzu oluşabilir.
FleXoR dedi:not. dumbell press resmini bulamadığım için bar ile yapan resimi koydum siz hareketin yapılış tarzını görünüz diye yinede dumbell presle yapınız
selam
flexor hocam ilk ay için olan hareketlerde,her hareket için sizin önerdiğiniz ağırlıklar ne kadar acaba? kaç kg bench press yapalım?
ayrıca resimli olması çok güzel olmuş teşekkürler..
Merhaba,
foruma kısa bir süre önce üye oldum.şu an okuma aşamasındayım olur olmaz soru sormamak için mümkün olduğu kadar okuyorum ilgimi çeken kısımları.Bayanım ve amacım vücut geliştime değil yağ yakmak ve fit olmak biraz daha formda gezdikten ve notlarımı aldıktan sonra mevcut durumumu anlatrak önerilerinizi rica edicem fakat ilk mesajdaki porgramı ve fotoları başka bir forumda paylaşmak istiyorum emeğe saygısızlık etmemek adına sormak istedim sakıncası var mıdır FleXoR Hocam?