BodyForumTR İnstagram Yarışması Başladı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BodyForum TR

ADMIN
Admin
Vücut geliştiriciler buraya! Beklenen gün geldi!

Şanslı 3 kişiye son üç senenin Muscle&Fitness ve Flex dergilerinin en çok okunan
12 sayısını hediye ediyoruz!

Siz de gücünüze güç katıp daha çok antrenman yapmak istiyorsanız, yarışmamıza hemen katılın!

Yarışmaya katılmak için hemen tıkla; https://www.instagram.com/p/BrQFStvhuMb/
  1. BodyforumTR Instagram hesabını takip et.
  2. Yarışma postumuzu beğen.
  3. Sevdiğin 3 arkadaşını etiketle.

Kazanma şansını yükseltmek için farklı kişileri etiketlemek koşuluyla, daha çok yorum yapabilirsin!

1 (12).jpg

Son düzenleme:
Ödül, genelde kullanılan Supplement Kombinasyonlarından biri olsa daha çok katılım olur bence :D Niyet iyi olabilir ancak burada pek Muscle&Fitness ve Flex dergilerini okuyan olduğunu zannetmiyorum.

Ödül, genelde kullanılan Supplement Kombinasyonlarından biri olsa daha çok katılım olur bence :D Niyet iyi olabilir ancak burada pek Muscle&Fitness ve Flex dergilerini okuyan olduğunu zannetmiyorum.
öyle deme deli bilgiler var bu dergilerin içinde

Vücut geliştiriciler buraya! Beklenen gün geldi!

Şanslı 3 kişiye son üç senenin Muscle&Fitness ve Flex dergilerinin en çok okunan
12 sayısını hediye ediyoruz!

Siz de gücünüze güç katıp daha çok antrenman yapmak istiyorsanız, yarışmamıza hemen katılın!

Yarışmaya katılmak için hemen tıkla; https://www.instagram.com/p/BrQFStvhuMb/
  1. BodyforumTR Instagram hesabını takip et.
  2. Yarışma postumuzu beğen.
  3. Sevdiğin 3 arkadaşını etiketle.

Kazanma şansını yükseltmek için farklı kişileri etiketlemek koşuluyla, daha çok yorum yapabilirsin!

Eki Görüntüle 51451
bence supplement çekilişi veya testo çekilişi yapalım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle deme deli bilgiler var bu dergilerin içinde
Öyle olduğunu düşünmüyorum. İnternette Lee Priest'i de dinlemek isteseniz, araştırmaları da okumak isteseniz bir ton kaynak var.
bence supplement çekilişi veya testo çekilişi yapalım ?
Yazıyı bu kadar katletmeyelim, Admin ya yanlış anlayıp hakaretten :D Ya da testo'dan süresiz ban atacak gibi duruyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olduğunu düşünmüyorum. İnternette Lee Priest'i de dinlemek isteseniz, araştırmaları da okumak isteseniz bir ton kaynak var.

Yazıyı bu kadar katletmeyelim, Admin ya yanlış anlayıp hakaretten :D Ya da testo'dan süresiz ban atacak gibi duruyor :D
Haklisiniz

5am7YL.jpg

dergiler elime ulaştı teşekkürler. Hayır o değil kendimi sapık gibi hissetim fotolar hard :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı