vucut geliştime cocuklugumdan berı meraklı oldugum bır konuydu cocukken buyudugum zaman ırı yarı guclu bır adam olmayı haya ederdım bunun nedenıde sanırım cok celımsız tıfıl bır cocuk olmamdan kaynaklanıyordu ınsan hep elındekının fazlasını ıstıyor cunku...
ve unıversiteye baslayınca bu sporla tanıstım ılk basladıgım salon benım ıcın tam bır husran olmustu spora basladıktan yaklasık bir ay sonra bır sabah salona gıttıgımde salonun bosaltılmıs oldugunu gordum adam salonu kapatıp kacmıstı aynı zamanda o donem kı acemılıgımle sana amınoasıt felan alalım deyıp benım bılgısısızlıgımden yararlanıp 60 lıramı da alıp kayıplara karıstı gerıye kalan 2 aylık spor aidatımda gume gıttı tabiki...
daha sonra bodyforumla tanıstım ve adam akıllı dolandırlmayacagım bır salon bulup ev arkadasımla bırlıkte tekrar spora basladım...
iyikide baslamısım o gun bugundur hayat benım ıcın daha guzel gercekten bır kere yapmaktan gercekten zevk aldıgım bır ugraşım oldu... salona geldıgım zamanlar bır cok sıkıntımı,stresımı atıyorum uzerımden..
ayrıca ozel hayatımda bır cok konuda daha dısıplınlı oldum 48 saat uykusuz kalan ben artık uyku duzenıme ,yememe,icmeme daha bır ozen gosterır olmustum ve kendıme daha cok zaman ayırabılıyordum...
spora ılk basladıgım zamanlar da kız arkadasımla ve arkadaslarımla bır takım problemler yasadım ama zamanla onlarda bendekı degısımı gorunce bana saygı duymaya bana destek olmaya basladılar boylelıkle cevremdekı ınsanlarında saygısını kazanmıs oldum...
fızıksel getırısıne hıc degınmeyecegım bıle bunun ınsana verdıgı ozguven bambaska bır duygu... yazın eve dondugumde aılem bıle benı tanıyamadı gercekten ve onlarında takdırlerını aldım...
konuyu bıraz uzattım fakat bu spor bana her anlamda kazandırdı ozguvenımı yerıne getırdı ve ınsanlar tarafından saygı gormemı ve daha dısıplınlı,basarılı bır hayat surdurmemı sagladı ...