Büyüdüğüm mahalleler hep sıkıntılı yerlerdi istanbulda ve ankarada en pislik mahallelerde yetiştim ankarada hala çok sıkıntılı bir mahallede ikamet ediyorum. mecburiyetten dolayı küçük yaşta dövüşe başladım yoksa eziyorlardı kuvvetli olmayınca. Bir süreden sonra bir yaşam biçimi haline geldi. sonra powerliftinge başladım aynı zamanda dövüşüde bir arada götürüyorum. bu yaptığım sporlar hayatıma çok şey kattı amaçlarım var en başta hedeflerime yürüdüğüm yolda hızlandırıcı bir etkiside var . sağlıklıyım,kuvvetliyim aklım,ruhum,kalbim güçlü sürekli zindeyim. en basitinden hiç bir yemeği tabakta bırakmamayı öğrendim,israf yapmıyorum,tutumluyum,karizmatiğim,yakışıklıyım,estetiğim biraz kendini över gibi oldu ama bu kadar yıl çalıştık güzel getirileri oldu.Çok önemli bir kısımda özgüven duygusu mükemmel birşey bende çok fazla mevcut kimseye muhtaç değilim maddi açıdan zora girdimi inşatta çalışmaya başlıyorum.hemen yorulmuyorum nefes nefese kalmıyorum, dövüşürken düzenli olarak 1 ton vurabiliyorum.Babam işe gittiği zaman anamı bacımı rahatlıkla emanet edebiliyor ve bana ailemin sonsuz bir güveni var , geceleri istediğim sokakta yürüyebiliyorum saat kaç oldu akşam olmadan eve gidiyim kaygısı yok duruşum sağlam hepsi yaptığım sporların getirisi insan kesinlikle bir şekilde vücudunu geliştirmeli...herşeyimiz bir gün bizden ayrılabilir ama vücudumuz ölene kadar bizimle beraber ona iyi bakmak lazım.. konu çok güzel..