Body'nin Hayatınıza Getirileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JukyoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Body'nin Hayatınıza Ne gibi Getirileri oldu

• Total voters
    365
Herşeyden önce disiplin kattı. Çok düzensiz disiplinsiz biriydim zamanı iyi kullanmayı öğrendim. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı edindirdi. Alkol vb kötü alışkanlıklara çok bulaştığım bir dönemdeydim spora başlamadan bunlardan tamamen arınmamı sağladı, o arkadaş çevresinden uzaklaşmamı sağladı. Aile yaşantısında agresif bir insanken daha sakin biri haline geldim. İç huzurumu yakaladım body sayesinde kısacası. Salonda güzel arkadaşlıklar kurdum abiler edindim o yüzden iyi ki başlamışım diyorum. Sağlığım el verdikçe de hayatımda öyle yada böyle yer edecek artık bu spor.

Başta özgüven artışı ve sakinleşme.. Bu spora başladıktan sonra daha sakin ılımlı biri oldum..Ve bana en büyük getirisi bu işte ilerledikten sonra oldu.. Şuan sevdiğim şeyi yaparak hayatımı kazanıyorum..İzmitte bir spor salonunda hocalık yapıyorum ve aynı zaman Personal Trainer lık yapıyorum.. Fİtness benim için bir nefes :)

birçok sayısız faydası olsada sosyal hayatında insanların sana bakış açısı verdiği değer değişiyor. Birkaç arkadaştan sana bir yakışıkllık gelmiş lafını duydum mutlu etti. Birde insanın yürüyüşü duruşu değişiyor daha soğukkanlı olmaya başladım sinirden stresden kurtuldum, sakinlik dinginlik geldi. 1 yıl öncesine göre bambaşka biriyim diyebilirim.

Artik cevremdeki insanlara hangi gidada ne var hepsini soyluyorum..diyetisyenim diyen adama taş cikartirim..muzaffer kuskan vs hikaye:)

bodye başlayalı henüz 4 ay oldu fakat çok şey öğrendim. cok okudum cok araştirdim beslenme olsun antrenman olsun ve bu sayede çevremdeki insanlara faydam oluyor. bir arkadaşım var 110 kiloydu sayemde 80 kiloya düştü. bırakmak yok devam. yine bir arkadasim var o da 120 kilo onu da başlattim bu hafta. anneleri babalari bana tesekkur ediyor. body nin bana olan faydaları saymakla bitmez. en önemlisi özgüvenim yerine geldi. yürüyüşüm değişti o derece. eskiden disari bir adim atmayan ben şimdi dişari çikmak icin can atiyorum. iyi ki başlamişim birakmak yok...

Farklı bir açıdan bakarsak hayatımın her alanında oldukça disiplinli biriyim. Disiplin ve kararlılık, bu sporun hayatıma yerleşmesini sağlayan en önemli iki özelliğim. Sağlıklı beslenme, dinç bir beden bu sporun bana kattıkları...

halısahada, basket maçlarında bir omuzla yere düşen birisiydim, şuan ikili mücadelelerde çok sert girdiğim için uyarıyolar :D

ben spora lise 1 de basladim.
su an universite 3. sınıftayim.
spor dersi falan etkilemez. ha senin okuyasin yoksa bilemem.
Mubarek latife olsun diye yazdim bariz ders notlarimi etkilemiyor .antrman saatlerimle ders saatlarim cakisiyor dersi ekip salona gittigim oluyor. bnde uni. 3.snf ogrncisiyim bu orada.

Lise 3 e gidiyorum simdi dersi etkilemez falan demeyin etkiliyor saat 6.30 kalk yemek ye sonra okul var okulda yemek saatlerini ayarla 15.30 cık salona git ondan sonra tekrar yemek sonra dershane sonra tekrar evde calıs calıs calıs lise olduğumdan mı bilmiyorum ama etkilediğini düşünüyorum bu bi gercek birde bacak gününden sonra okula gitme var insan gercekten cok yoruluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lise 3 e gidiyorum simdi dersi etkilemez falan demeyin etkiliyor saat 6.30 kalk yemek ye sonra okul var okulda yemek saatlerini ayarla 15.30 cık salona git ondan sonra tekrar yemek sonra dershane sonra tekrar evde calıs calıs calıs lise olduğumdan mı bilmiyorum ama etkilediğini düşünüyorum bu bi gercek birde bacak gününden sonra okula gitme var insan gercekten cok yoruluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Simdiki nesilin egitimi cok agir..alt komsumda sizin dediginiz sebeplerden birakti..ben hak verdim hic zamani kalmiyor..ama yinede hevesiniz varsa antramanlari evde yapabilirsiniz..olmaz olmaz yoktur..

Simdiki nesilin egitimi cok agir..alt komsumda sizin dediginiz sebeplerden birakti..ben hak verdim hic zamani kalmiyor..ama yinede hevesiniz varsa antramanlari evde yapabilirsiniz..olmaz olmaz yoktur..
Bu sene iyice bozdular haftada 2 gün sabahcı 3 gün öğleciyiz ders 14:30da baslıyor 19:30 bitiş çok saçma sabah gidince tam gün eğitim var spordan soğudum

-Sporun bana getirisi özgüven bu arada ve genel kültür olarak çok şey öğrendim.

Back
Yukarı