bu arada tek protein kaynagım tabiki yumurt değil..antrenmanlarım cok agır oluyor ve kısa süreli max agırlık çalıştıgım için yüksek oranda protein tüketiyorum..yumurtaların yanına 750-800 gr taavuk tüketiyorum..tabi bunlada sınırlı değil,ton balıgı, süt, lor peyniri, kırmızı et(bazen), ve bilimum protein içeren her türlü besini alıyorum hergün düzenli olarak..benim en hassas organım karaciger zaten..çok cabuk etkileniyor...ama yine de beni yarı yolda bırakmadı cok şükür..tahlil yaptırdıgım zaman, final dönemiydi ve o aralar cok çalışmaktan yorgun düşmüştüm, hatta alışveriş yaparken bayılacak gibi olmuştum magazada, zorla ayaga kalkmıştım..ertesi gün gitmiştim doktora..muhtemelen o zaman onun etkisinden olmuştur tahlil sonucları.. ama şimdi gayet iyiyim, sorun yok...yinede, bu aralar tahlile gitmeye hiç niyetim yok

.doktor yumurtayı kes diyor,normal yemekler ye diyor...bende diyorum ki, ben normal yemekler yesem ne hale gelirim sen biliyor musun

..prestijimle oynamak istiyorlar

..bu işler bünye meselesi..ben ilk başladıgımda 1 yumurtayla başlamıştım..birden bu kadar yumurtaya tabiki ulaşmadım..1 ile başladım sonra 3, 5, 7,8, 10, 16,20, 24, 25,30 en son 36 ya kadar cıktım..yumurta bulunmaz bir protein kaynagı ve sihirli bir degnek benim üzerimde...o kadar tavuk, kırmızı et,ton balıgı, süt, lor peyniri vs gibi protein kaynaklarını tüketiyorum, ama bu kadar üzerimde etki yapamıyor..
bunların dışında, arkadasımızı önerecegim birşey var, gerekirse ilaçla tedavi alsın, ama bu sorunu bir şekilde aşmaya çalışsın..çünkü ileride birçok soruna baş gösterebilir bu olay.mutlaka doktora görünmelisin..