Boksda nasıl dünya şampiyonu olunur?

Biliyorum abi adam canavarlar gibi gölge boksu yapıyor[DOUBLEPOST=1532183000][/DOUBLEPOST]Klitchko,deontay,joshua ve b.boksorler hepsi 17-18 yaşlarında boksa başladı kısa bi sürede önce olimpiyat 1-cisi,2-cisi oldular.Sonra dünya şampiyonu daha sonrasında profosyonel boksa geçit etdiler.Bende öyle yapıcam.Tabii iyi çalışmayla bunu yapa biliceyimi anlıyorum.
Gölge boksu iyi olanın iyi dövüşür. Bende 17 yaşında başladım kickboksa 5 6 ay felan oldu. Benim antrenörüm hasan fahri şen internetten kendisine bakabilirsin. En son elazığda 8 kişi gittiler ve 10 altın madalya ile döndüler.

Deontay Wilder'ı örnek vermek doğru değil. Basketbol geçmişi var. Kondisyon sorunu yok. Ağırlık çalıştığı için kuvvet sorunu yok. Ayak oyunlarını biliyor. Patlama konusunda sorunu yok. Ekstradan adamın boyu 2m , el açıklığı 2m 11cm. Bu adamla kendini bir tutmak doğru değil. Bu adamlar doğru antrenörlerle çalışıp sonuca en kısa sürede varıyorlar. Beslenme imkanları var. Salonlarında ekipman sıkıntısı yok. Her şeyden önce doğru antrenör = doğru programlama maksimum gelişim. Bence şampiyon olmak için her şeyden önce gereken tecrübeli,daha önce sporcu yetiştirmiş bir hoca,antrenör.

Back
Yukarı