bilgi için çok teşekkür ederim böyle birşey nasıl alır acaba?Merhaba, hiç standlı torbaya vurdunuz mu bilmiyorum ama biraz cüsseliyseniz ya da torbanız 30-40kg civarıysa bununla çalışmak zor olur (çok dengesiz duruyor, devrilme ve yürüme anlamında) diye düşünüyorum. Benim kendi standımda 100kg plaka ağırlık takılı ve yekpare olmasına rağmen çok sallanıyor ve yürüyor. Şu fotodaki direkt devrilir gibi duruyor. Bence özel yaptırırsanız daha iyi olur.
resimdekinde de duvara 8 tane vida atman lazımbilgi için çok teşekkür ederim böyle birşey nasıl alır acaba?
en kötü tavanı delecemde ev daha 1 senelik değil kıyamıyorum açıkcası
standda da alan dar oluyo fakat ben bunun görüntüsünüde sevmedim en iyisi tavan olacak sanırımresimdekinde de duvara 8 tane vida atman lazım
bunun yerine tavana kanca takmak çok daha mantıklı bence, hem etrafı da geniş olur, bu resimdeki illaki duvara yakın olur ben istemezdim bunu
hocam Tevfik Erzon arkadaşımızın yorumunu okuduktan sonra standdan baya baya vazgeçtim.tavanı deliceksende sağlam delmen lazım ben ilk az delmiştim sağlam olmadı 2 kere düştü torba sonra deldim baya iyi oldu sana tavsiyem destek ayaklı boks standı al
evet bakmadım box standıyla karıştırdım. hocam o kadar bütçem yok maalesef. zaten kum torbası hazır ama değerli önerin için çok teşekkür ederimdestek ayaklı boks standına bakmadın sanırım googlea yaz anlarsın onu alırsan tavanı delmene gerek yok[DOUBLEPOST=1498681696][/DOUBLEPOST]destek ayaklı boks standına bakmadın sanırım googlea yaz anlarsın onu alırsan tavanı delmene gerek yok
tavanı çökertecek hali yok ama bazen çengel çıkıp düşüyor tekrar ayarlanıp takılması gerekiyorstandda da alan dar oluyo fakat ben bunun görüntüsünüde sevmedim en iyisi tavan olacak sanırım
hocam Tevfik Erzon arkadaşımızın yorumunu okuduktan sonra standdan baya baya vazgeçtim.
ailem tavan tutmaz diyo en kötü mütehaiti arayıp sorarım hani tutacak malzemelerden mi yapmış diye[DOUBLEPOST=1498675605][/DOUBLEPOST]
eyvallah hocam altından değerli bilgilerin içinBizim eski evde tavana takılıydı, arada 120kg ben sarılıyordum dizlerimi karnıma çekip torbaya, 40kg da o, 160 kg düşey yük demek ona rağmen hiçbir şey olmadı.
o zaman 10 cm çapında daire şeklinde 5mm kalınlığında flanş kestirdim demircide, 5 delik açtırdım, onları 45 derece açıyla hiltiyle delip alçıyla dübelleyip taktım. 5 sene öyle çalıştım, sonra taşındım.
Şimdi epoksi yani kimyasal dübel var, onla taktın mı var ya, kralı gelse çıkartamaz, bak düşer demiyorum, çıkmaz.
biz bir abimize vantilatörlü lamba taktık tavana, koçtaştaki eleman epoksiyle atın somunu demiş, abi dedim, gerek yok, alçıyla olur, dinlemedi beni, epoksi sıktık. 1 sene sonra arıza yaptı vantilatör, sökemedik, vidası bile oynamadı yerinden. komple hiltiyle genişten kırıp, hasır örgü demire kadar kırdık tavanı, ağaç kökü gibi epoksi çıkardık, komple gözeneklere dolmuş![]()
Bu pencikbol tabir edilen speedball aparatı, yani küçük refleks topu için tasarlanmış aparat. Hızlı pozisyon alabilmesi için özel tasarlanmış pahallı bir aparattır, kum torbası için değildir. Pencikbol maksimum 1kg olur, yani kesinlikle uygun değil.eyvallah hocam altından değerli bilgilerin içinilk işim epoksi sipariş etmek olucak.
http://www.e-finspor.com/lonsdale-h...ilter_name=box&sort=pricetl&order=DESC&page=6
elimde bu aletten var işimi görür umarım
hocam çok sağlam bi aparat sadece resim aynı diye onu gösterdim. evdeki aleti bulursam resmini çekip atıyım yine olmaz derseniz sizin attığınızda kinden yaptırırımBu pencikbol tabir edilen speedball aparatı, yani küçük refleks topu için tasarlanmış aparat. Hızlı pozisyon alabilmesi için özel tasarlanmış pahallı bir aparattır, kum torbası için değildir. Pencikbol maksimum 1kg olur, yani kesinlikle uygun değil.
Herhani bir demircide şu tarzda birşey yaptırsanız yeterli olur.
![]()