barisankara
Üye
Merhaba değerli sporcu arkadaşlarım..Başdıktada belirttiğim gibi 181 cm boya karşılık sadece 58 kiloyum.yaşım 21.daha önceden en fazla 5 ay olmak üzere birkaç defa fitness&kilo alma girişimlerim oldu ancak zaman kıtlığımdan dolayı ve işe yaramadığından bırakmak zorunda kaldım.bunun yanında beslenmeme her zaman dikkat etmeme rağmen en fazla 60 ı görebildim ben üstüne çıkmadı.yemek&abur cubur yemekten kusacağım geliyodu hatta bazen ama etkisi olmayınca bırakıyordum.
1 temmuzdan itibaren okul ve iş konusunda rahatlayacağım için spora zamanım olacak.bana önerebileceğiniz etkili gainer ve kısa sürede etki edebilecek beslenme programı ne olabilir ? gainer a 2.aydan itibaren mi başlamalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum.eğer istediğim sonuca ulaşmamı sağlayan biri olursa ona ankarada 5 porsiyon iskender ısmarlayacağım söz
ankara dışındaysa yemeksepetinden adresine 10 porsiyon yollatacağım
lütfen yardımcı olun.
1 temmuzdan itibaren okul ve iş konusunda rahatlayacağım için spora zamanım olacak.bana önerebileceğiniz etkili gainer ve kısa sürede etki edebilecek beslenme programı ne olabilir ? gainer a 2.aydan itibaren mi başlamalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum.eğer istediğim sonuca ulaşmamı sağlayan biri olursa ona ankarada 5 porsiyon iskender ısmarlayacağım söz