Boy Uzaması İçin Süt İçilmelimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büşra, kızlar ergenliğe erkeklerden önce girerler ve ergenlikleri erkeklerden önce durur...18 yaşındasın yani senin ergenlik çağın bitti...üzgünüm ama maalesef artık uzayamazsın...zaten ülkemizde kadınların boy ortalaması 1.60-1.70 falandır,seninde boyun 1.68 bir bayan için ideal bir boy....takıntı yapma kendine.boşverrr

birde arkadaşlar hergün zıplamak eklemleri açıyor ve boyun uzamasına yardımcı oluyor diye bir yazı gördüm hangi gazete hatırlamıyorum sizce bu doğrumu yaşım =16 boyum=1.63

amerikan basketbolunu zenciler yıllardır domine etmektedir hatta 80 öncesinde bile zenciler sefalet içinde olmasına rağmen bunu başardılar :) hatta bir örnek vermek gerekirse Lakerslı josh powell çocukluğunu sokaklarda yaşayarak ve ailesine bakmak için çalışarak geçirmiş belki pek parlak bi oyuncu değil ama boy konusunda oldukça iyi sayılır :)

Eklentiler

• josh_powell.jpg
    josh_powell.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 551
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :) da bu biotall diye bişi var bodyfrum da reklamı çıkıyo .. buradan kullanan var mı acaba ? gerçekten işe yarar mı ??

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :) da bu biotall diye bişi var bodyfrum da reklamı çıkıyo .. buradan kullanan var mı acaba ? gerçekten işe yarar mı ??

bgirl sen ciddi ciddi takıntı yapmışsın kendine bu boy meselesini galiba :)

18 yaşına gelmiş bir kız veya bir erkek için boyun uzaması imkansıza yakındır...hatta imkansızdır...biotall miotall ıvır zıvır vs. şeyler kendinizi kandırmaktan başka hiçbir işe yaramaz...illaki diyorsan ben kısayım uzamak istiyorummm :) ilizarov yöntemi diye birşey var...acı çekmek istiyorsan git ameliyat ol :) başka uzama yöntemi yok çünkü

yok ben almıyım onu teşekkür ederim :D ama takıntı haline getirdiğm doğru sanırım bu durmdan kurtulmam lazm :/
Sağol :)

arkadasım bunu fazla kafana takma. kompleks haline getirirsin zamanla ve canın sıkılır. dogruyu konusmak gerekirse süt deil , ineği komple tuketsen genede uzamayacaksa uzamaz. ama sut içmek kucuk bir fayda saglar tabiiki. kemiklere kalsiyumun cokmesi anlamında. ancak cok kafaya takma kısa olmanında avantajları vardır.

ya bu konu hakkında kesin çözüm yok gibi.arı poleni öreneğin büyüme hormonunu arttırır diyolar.bakıyorsun arı poleni şekerli.şekerde büyüme hormonunun baş düşmanı.bu kısır döngü aşılabilmiş değil.

17 yasında 1,72 boyundaım yasıma gore biraz boyum kısa ve onumdekı 1 -2 seneyi iyi degerlendırmek istiorum bunun için özellikle süt içmelimiim içmemelimiim bi türlü anlayamadım kimi iç diyor kimi buyume hormonunun salgılanmasını engellediği için içme diyor yardımlarınızı beklıorum şimdiden teskkrler.

29 yaşında bence 178-180 cm boylarında :D

Back
Yukarı