Boy uzamasını durdurmak

ya abi ne boyu kısaltmak istemekten bahsediyorsunuz .... keşke ben diyorum ki benim boyumda 1 90 veya üstü olsa suan 19 yasındayım boyum 1.82 ama gel gelelim ki bende hergün cabalıyorum boyumu uzatabilmek icin :D yapım cok iyi ama işte boy uzatıcı hareketler yapmaya calısıyorum bu konuda arastırmalarım var umarım herkez istediği boya kavusur ve sahip olur :))

saygılar forum

Arkadaslar , başta bende keske biraz kısa olsam diyordm artk çok şükür daha uzamak istiyorum :)
Cünkü biliyorum ki benim uzunlugum karsı tarafın dikkatini cekiyor ve karsı taraf kendınde bi eksıklık görüyor ki bana boyun cok uzun dıyor :)

Bu arada 29 kasım dogumluyum 1995
1.93 boyum var :) boyumdan çooooook memnunum :) umarım 2.10 falan olruum acıkcası :) daha 21 e cok var :)

Basket falanda oynamıyorm yedigime dikkat edip , sporumu yapıyorm o bana yeter :)

Arkadaslar , başta bende keske biraz kısa olsam diyordm artk çok şükür daha uzamak istiyorum :)
Cünkü biliyorum ki benim uzunlugum karsı tarafın dikkatini cekiyor ve karsı taraf kendınde bi eksıklık görüyor ki bana boyun cok uzun dıyor :)

Bu arada 29 kasım dogumluyum 1995
1.93 boyum var :) boyumdan çooooook memnunum :) umarım 2.10 falan olruum acıkcası :) daha 21 e cok var :)

Basket falanda oynamıyorm yedigime dikkat edip , sporumu yapıyorm o bana yeter :)

sen beni de geçmişin 1994 doğumluyum 1.95 boyum var :)

shaq-uzun-kisa-sevgili-2.jpg

boy uzun olması itici bir şey değil çekici yanındaki kadına baksanıza bu adam yağ torbası kas olduğunu düşünürseniz bence daha iyi ne kadar uzun olursan o kadar kas kütlesi geliştirebilirsin fazla şişmeden

Back
Yukarı