rockybalboa7
Üye
uzun boylu kızları bende çok severim geçen sene maria sharapovayı görmüştüm boyu 1.88 gerçekten çok güzel görünüyorduerkeği bilmem de bayanda 1.75 + tadından yenmez![]()

uzun boylu kızları bende çok severim geçen sene maria sharapovayı görmüştüm boyu 1.88 gerçekten çok güzel görünüyorduerkeği bilmem de bayanda 1.75 + tadından yenmez![]()
Beyler sanırım bayan da yok bu konuda.![]()
bir kadın ilk once yuzune bakar sonra vucuduna bakar boy pos falan. ama ilk 10 dakikalık konusmada zekasına bakar. 10 dakikakda bir ısık yoksa yuz birden cirkinlesir spor salonunda verilen onca emek bosna gider.
Soyle diyelim
zeka/ kariyer= beslenme
yuz/ yakısıklık = spor
Boy pos= supplement
Son bir bilgi. Zekası ve kariyeri olan kadın zengin diye bir adama gitmez
Not.
Peki bakımlı,vücut yapmış,zeki ama yakışıklı olmayan bir erkek mi yoksa manken gibi bir yüzü olan ama zayıf ve çok konuşan biri mi?![]()
Peki bakımlı,vücut yapmış,zeki ama yakışıklı olmayan bir erkek mi yoksa manken gibi bir yüzü olan ama zayıf ve çok konuşan biri mi?![]()
yüzü güzel olan daha avantajlıdır uzun boylu olmasa bile avantajlıdır kızların çoğu ilk önce yüze bakar sonra boy sonra vücut
kızlar zekaya bakar bakmasınada bilindiği gibi bir insanın zeki olup olmadığı muhabbete başlandığında anlaşılacağından ilk olarak yakışıklılık önemlidir kızlar için uzun vadede yakışıklılık yerini evet zekaya ve paraya bırakırmerhaba
manken gibi yuzu olan ne konusuyor?neden kısa vadede dunuyorsun?
bir kadın bos bir adamla vucudu yuzu ne olursa olsun yapamaz.
ama zeka tipin oune gecer bunu demek istedim.
ve bı konudan cıktım. anlayan anlasın
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:38 ----------
merhaba kızlar zekaya bakmaz diyorsuntip olsun tamam bu kaday yuzeysel varlıklar kızlar diyorsun
![]()
kızlar zekaya bakar bakmasınada bilindiği gibi bir insanın zeki olup olmadığı muhabbete başlandığında anlaşılacağından ilk olarak yakışıklılık önemlidir kızlar için uzun vadede yakışıklılık yerini evet zekaya ve paraya bırakır
bilgiler için teşekkürlerde ancak ülkemiz için 1.75 boy uzun bile sayılır şimdilik ilerde ne olur bilinmez ben istanbulda yaşıyorum boyum 1.75 inan benden uzun çok az kişi var zaten artık manken olmak için bile 1.80 boy yeterli olarak görülüyor190 cm - 2 metre arası idealdir erkekte..Eskiden 175 cm bile uzun sayılırdı..Ama nesil geçtikçe boy standartları da artıyor..Bu aslında normal bir durum değil ve hormonal dengesizliğin sonucu..Yapılan araştırmalar boy uzadıkça kanser riskinin de arttığını ve cücelerde kanserin hiç görünmediğini gösteriyor..Kanser,insülin ve growth hormon arasında yakın bir ilişki var..Çünkü boyunuzu uzatan büyüme hormonu, aynı zamanda kanseri de büyütüyor..Tabii herkeste değil..Eğer bu hormon kronik olarak yüksekse..
Bu arada büyüme hormonunun polipetid yapıda olduğunu ve 25 çeşit alt türünün olduğunu bilmek gerek..Kanser açısından en tehlikelisi İnsülin Like Growth Factor-1 yani kısa adı ile IGF-1'dir..Bu hormon insülin hormonu ile beraber yükselir kanda..İnsülin'den sentezlenir çünkü..İnsülin ise unlu ve şekerli gıdalar yenildiğinde yükselen kan şekerine cevap olarak yükselir..Yani un ve şeker içeren besinleri ne kadar çok tüketirseniz boyunuz o kadar uzar ergenlikte..Ergenlik bitince kilonuz da bu besinleri tüketme miktarınıza göre artar..Benzer şekilde kanser riskiniz de artar tabii..Kanser ile obezite arasındaki bağlantı da budur..''Şeker kanser yapar'' denmesinin sebebi de budur..Un ve şeker, kanser riskini bariz şekilde arttırır..
Özetle uzun boy, sağlık açısından hayra alamet değildir..Ergenlikteki hormonal dengesizliğin bir sonucudur biryerde..Ancak estetik olarak soracak olursanız 190 cm üstü idealdir..Çünkü günümüzde standart boy 175 cm olmuş durumda..Estetik açıdan bakıyorsanız bu böyledir yani..
Ya ben düzcede yaşıyorum boyum 182 sokakta yanımdan geçen ( erkek ) 10 kişiden 4-5 i uzun oluyo acaba benim bakış açımdamı problem var![]()
bilgiler için teşekkürlerde ancak ülkemiz için 1.75 boy uzun bile sayılır şimdilik ilerde ne olur bilinmez ben istanbulda yaşıyorum boyum 1.75 inan benden uzun çok az kişi var zaten artık manken olmak için bile 1.80 boy yeterli olarak görülüyor
''O yüzden çok uzun boylulardan iyi sporcu çıkmaz basketbol dışında..Basketbol da fazla efor gerektirmiyor zaten..''