16 yaşımda da boyum 177 idi 24 yaşındayım hala 1.77
hatta 13 yaşlarında benden çok kısa olan arkadaşım şu an 1.88 yani hiç belli olmuyor böyle şeyler.
hatta çok iyi hatırlıyorum 15 yaşlarında lise 2 idi galiba sınıfta en kısalardan biri sınıfta kalmıştı onu 1 yıl hiç görmedim. ertesi sene denk geldik çocuğun boyu benle aynıydı. boyu 1.77 olmuş düşün.
vallah eskiden ben de çok sıkıntı ediyordum çünkü yakın arkadaşlarım hep 1.88, 1.90 vs.
ama şunu bil alışacaksın gereksiz yere ne mutlu etmek isterim seni ne de açık kapı bırakmak isterim. 21 yaşına kadar da uzayan kolay kolay görmedim ben. genelde lise bitene kadar boy uzaması da bitiyor bu dediklerim hep lise sona kadar olan olaylar.
ha bu 1.88 olan arkadaşım nasıl bu kadar uzadı benden kısaydı diye sorarsak ne kadar gerçekçi bilemem ama gerisini sen düşün;
hep barfiks çeken biriydi küçükken. hatta gözlerimle görmüştüm yıllar önce 30a yakın barfiks çekiyordu (nizami değil)
bir de basketbol kulübündeydi.
yani bunlar gerçekten faydalı ise şansını dene derim.
ha boyun uzamasa da üzülme bir süre sonra alışacaksın. yani uzayıp kazandığın cmleri kabullen sana gelmemiş cmlere üzülme fazla.
bizim en büyük sıkıntımız kendimizi erkeklerle kıyaslıyoruz. kadınlarla kıyasla kendini onlardan biri çok büyük ihtimal ilerideki hayatın olacak. kadınlar genelde 1.55 falan.
5 yıllık ilişkim var. 177im arkadaşlarım arasında çok kısayım.
kız arkadaşım 1.55.
onun yanına gittiğimde deveyim

)
bırak boyu akılsızlar düşünsün.
sen vücudunu ve aklını geliştir. kendini geliştir.