Boyum Daha Ne Kadar Uzar ?

Babamın boyu 1.78 annemin boyu 1.60 Abim 27 yaşında ve boyu 1.74

15 yaşındayım ve boyum şu an tam 1.73
Hedefim 1.85 olmak ve bunun için haftada 2 gün yüzme,her gün 15 dakika baş aşağı asılma,sabah kalkınca ve yatmadan önce esnetme hareketleri,boş zamanlarda basketbol,ip atlama vb. şeyler yapacağım.Haftada 3 gün de fitness yapacağım.Beslenmemde yüksek kalsiyum ve yüksek protein var.Şeker yok,basit karbonhidrat yok.

20 yaşıma kadar 1.85 i görebilir miyim ?

1,85 i görme şansın var yaşın daha 15. beslenmene ve sporuna filan dikkat et. büyüme plakların büyük ihtimal kapanmamıştır. 1,80 görebilme şansın yüksek fakat 1.85 biraz zor. yani 1,85 i de görebilirsin, göremezsin değil ama biraz zor çünkü annenin boyu biraz kısa. daha detaylı bilgi almak istersen bir doktora git büyüme plaklarına baksın kapanmışsa daha fazla uzama ihtimalin düşük ama kapanmamışsa uzaman devam eder.

biraz karışık olmuş olabilir umarım anlatabilmişimdir :)

1,85 i görme şansın var yaşın daha 15. beslenmene ve sporuna filan dikkat et. büyüme plakların büyük ihtimal kapanmamıştır. 1,80 görebilme şansın yüksek fakat 1.85 biraz zor. yani 1,85 i de görebilirsin, göremezsin değil ama biraz zor çünkü annenin boyu biraz kısa. daha detaylı bilgi almak istersen bir doktora git büyüme plaklarına baksın kapanmışsa daha fazla uzama ihtimalin düşük ama kapanmamışsa uzaman devam eder.

biraz karışık olmuş olabilir umarım anlatabilmişimdir :)
hangi kliniğe gitmem lazım büyüme plaklarına baktırmak için ?

15 yaşında olduğun için pediyatriye gidebilirsin. 17 yaşına kadar pediyatri ilgilenir :) git bu merakını anlat yardımcı olurlar umarım :) bu arada baş aşağı asılamının mantığını anlamadım ?

öyle 15 dk asılacaksın ? bunu boşver dostum gereksiz bir hareket çünkü vücut dengeni bozar. internette her okuduğuna inanma :)

öyle 15 dk asılacaksın ? bunu boşver dostum gereksiz bir hareket çünkü vücut dengeni bozar. internette her okuduğuna inanma :)
Hoc
haftada 2 gün yapsak problem olur mu hocam etkisi büyükmüş elime de ağırlık alıp asılmayı düşünüyorum

Dostum helede eline agirlik alirsan omurlarin arasi açılmakla kalmaz fitiklasma bile olur. Sen bu hareketi bana sorarsan yapma. Beslenmene filan dikkat et alkol sigara gibi zararli seylerden uzak dur. Gunes isigina cik d vit salgilansin. Kollarin bacaklarin ciplak olarak gunes isigi gorsun sporunu yap yeter o harekette israrci olma bence

Dostum helede eline agirlik alirsan omurlarin arasi açılmakla kalmaz fitiklasma bile olur. Sen bu hareketi bana sorarsan yapma. Beslenmene filan dikkat et alkol sigara gibi zararli seylerden uzak dur. Gunes isigina cik d vit salgilansin. Kollarin bacaklarin ciplak olarak gunes isigi gorsun sporunu yap yeter o harekette israrci olma bence
tamamdır hocam sağolun

Back
Yukarı