Evet Arkadaşlar / Abilerim Ben yakında 18 yaşıma giricem boyum 1.72 kilom 85... Öncelikle liseye başladığımda 1 sene hiç spor yapmadım desem yeridir... Benim boyum lise 1'e kadar uzadı, fakat lise 1'e başladıktan sonra hiçbir uzama olmadı lise 2'ye geçtiğimde uyku düzenim bozulmaya başladı. Lise 3'te felaketti uyku düzenim. Lise 3'ün sonlarına doğru uyku düzenim yerine tekrardan oturdu. Şuan lise 4'teyim... (Not: Her yaz ma'lum tatilden dolayı geç uyuyorum.) Ayrıca Beslenmem iyidir, basketbol oynarım, fitness'a da gidiyorum lakin boyum birtürlü uzamıyor. Hatta bütün boy uzatma tekniklerinide 3 senedir uyguluyorum. Ama bi türlü çaresini bulamadım şu boyun lütfen yardımcı olun. Son olarak Genetik olarak sınıra mı geldim bunuda cevaplarsanız sevinirim ?
Edit: Fitness'a Lise 3'e geçtiğimde başladım. Babamın boyu 1.75 Annemin boyu 1.52. Sakalım çok gür olmasada çıkıyor. Sanırım genetikten olsa gerek ellerim ve ayaklarım küçük. Boyum daha uzar mı ? Şuana kadar doktora gitmedim en yakın zamanda gitmelimiyim ? İlkokul arkadaşlarımın hepsi lisede boy attı ama ben birtürlü boy atamıyorum çıldırıcam artık takıntı noktasına geldi. En azından babamın boyunu geçim o dahi yeter.
Biliyorum annemin ve babamın boyu kısa ama lisede boy atmamam gerçekten çok ilginç.
Boyumu pek takıntı yapmıyordum lakin bu sene bazı arkadaşlarım benim boyumu geçince gerçekten morelim çok bozuldu ve psikolojik olarak kötü etkilendim. Dışarıya bu sorunumu yansıtmıyorum, hep içime atıyorum fakat bu durum cidden benim morelimi, psikolojimi, canımı vs. çok sıkıyor / bozuyor lütfen yardımcı olun.
Küçük not: Boyumun uzamasını ne engeller ? / Boyumun uzaması için ne yapmalıyım ve nereye gitmeliyim ? / Kaç yaşıma kadar uzarım ? / Bu saatten sonra uzarmıyım ? / Boy uzamam durdu mu ? ----------------------- Evet Arkadaşlar / Abilerim bunları en son 8.sınıfta uzamış biri olarak soruyorum...Artık öyle bi duruma geldimki ne YGS-LYS'ye çalışabiliyorum ne de kız arkadaşım oluyor, çok içime kapandım...Bu yazıyı dikkate alırsanız sevinirim. http://i.hizliresim.com/68BJb9.jpg
Edit: Fitness'a Lise 3'e geçtiğimde başladım. Babamın boyu 1.75 Annemin boyu 1.52. Sakalım çok gür olmasada çıkıyor. Sanırım genetikten olsa gerek ellerim ve ayaklarım küçük. Boyum daha uzar mı ? Şuana kadar doktora gitmedim en yakın zamanda gitmelimiyim ? İlkokul arkadaşlarımın hepsi lisede boy attı ama ben birtürlü boy atamıyorum çıldırıcam artık takıntı noktasına geldi. En azından babamın boyunu geçim o dahi yeter.

Küçük not: Boyumun uzamasını ne engeller ? / Boyumun uzaması için ne yapmalıyım ve nereye gitmeliyim ? / Kaç yaşıma kadar uzarım ? / Bu saatten sonra uzarmıyım ? / Boy uzamam durdu mu ? ----------------------- Evet Arkadaşlar / Abilerim bunları en son 8.sınıfta uzamış biri olarak soruyorum...Artık öyle bi duruma geldimki ne YGS-LYS'ye çalışabiliyorum ne de kız arkadaşım oluyor, çok içime kapandım...Bu yazıyı dikkate alırsanız sevinirim. http://i.hizliresim.com/68BJb9.jpg