Boyun sırt arası sakatlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilkerrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilkerrr

Üye
merhaba arkadaşlar. 3 gün önce diamond push up yaparken trapezin o tarafta bi kası sakatladım (ısınmadan hareketlere başlamıştım), sanırım rhomboid major yazan yer.
3 gündür kas gevşetici alıyorum ama hala geçmedi. boynumu kıpırdatınca epey sert bir ağrı giriyor. önemseli miyim sizce?

aynı sorun benim de barbell behind shrug yaparken başıma geldi dün, boynumu kımıldattığımda zorlanıyorum alçak yastıkta uyudum biraz iyi geldi

cevabınız için teşekkürler.
günlerdir bir çok kas gevşetici ve ağrı kesici denedim. geçirmiyor ama en etkilisi arveles oldu.

not : bu bir tavsiye değildir. başına böyle birşey gelenlerin doktora gitmesini öneririm.

sizce antremanlara ne kadar ara vermeliyim. Acı geçince yavaş yavaş başlayayım mı yoksa biraz daha dinlenmemi mi önerirsiniz?

cevabınız için teşekkürler.
günlerdir bir çok kas gevşetici ve ağrı kesici denedim. geçirmiyor ama en etkilisi arveles oldu.

not : bu bir tavsiye değildir. başına böyle birşey gelenlerin doktora gitmesini öneririm.

sizce antremanlara ne kadar ara vermeliyim. Acı geçince yavaş yavaş başlayayım mı yoksa biraz daha dinlenmemi mi önerirsiniz?
sakatlığının durumunu bilmediğimden birşey diyemeyeceğim ama dikkatli bir başlangıç yapmanı öneririm. ısınmaya çok önem vermek gerekli özellikle soğuk havalarda sakatlanmamak için resmen çaba sarfetmek gerekiyor

Back
Yukarı