BPI Sports Build-HD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ürün Sizce Başarılı mı?

• Başarılı

Votes: 11 64,7%
  • Başarısız

Votes: 1 5,9%
  • Ortalama

Votes: 5 29,4%

• Total voters
    17

RaJeV

Üye
image_prodprod920034_white450px.jpg

build-hd-info.jpg

Çok iddialı bi ürün gibi tanıtılmış merak ettim açıkçası

açıkcası bende merak ediyorum bu ürünü ama içerikde anlamadım bazı seyler var creatinden dolayı cut zamanı kullanmak uygun degıl gibi geliyor fakat carnitin q10 ve aspartic asit i görünce cut zamanında kullanmakta mantıklı geliyor kullanlar varsa eger bulk damı yoksa cutdamı kullandı etkileri nasıl oldu yazarsalar denenmeye deger bi ürün ise bende almayı dusunuyorum

yabancı siteler falan olsun öve öve biterememişler ürünü. Bir kişi bile kötü yorum yapmamış. İçinde BPI ın özel karısımı da oldugu için anabolik etki aldıklarını söyleyen kişiler bile var. Eylül de bu ürünle birlikte birkaç ürünü kombine yapacam. Ürünler bitince yorum yazarım.

bende çok merak ettim sipariş verdim biraz önce.

ben ürünü bugün aldım fakat kararsız kaldım ne zaman kullansam diye bpi 3 seçenek sunmuş antreman sırasında , sonrasında yada önce antremandan önce nutrex home rage kullanıyorum tavsiyesi olan varmı

İçinde ki CLA

Benim kilo alma gibi bir derdim var bu ürünü antremandan sonra almak istiyorum ama için de ki Aspartik Asit ve c.l var. Bu ürünü sizce kullanmalı mıyım ?

Ürünün piyasa fiyatı 99tl ama ben istanbul-kadıköyden 78tlye temin edebildim yanında da protein bar verdiler muhtemelen önümüzdeki ay kullanıp yorumlarımı yazarım.

bu ürün en baba creatine lerden gösteriliyor yabancı forumlarda burada fazla ilgi görememesi garip geldi ürünü 1 aya yakındır kullanıyorum gerçekten etkili...

Back
Yukarı