bravetaxi 78kg 6 aylık Before - After gelişim

6 Aylık Gelişim Hakkında. ?

• İyi Gidiyorsun.

Votes: 64 54,7%
  • İdare Eder.

Votes: 26 22,2%
  • Normal.

Votes: 16 13,7%
  • Kötü.

Votes: 11 9,4%

• Total voters
    117
  • Poll closed .
yaklaşık 6 aydır bu spora zamanımın çoğunu ayırmış bulunmaktayım. başlamadan önce göbekli şişman biriydim ve zafere ulaşmış bulunuyorum. yaptığım diyet yağ tuz şekerden uzak bir hayat temiz beslenme protein yoğunluklu ve ara öğünü meyve seçenekleriyle vücut için zengin beslemen ile yoluma devam ediyorum

Boy: 1,78
Kilo: 6 ay önce 79.800 kg Şimdiki zaman : 78.800 kg
Vücut ölçüleri: kol 37 cm -- Göğüs 108 cm -- Bel 83 cm -- Bacak 56 cm -- Omuz 124 cm

son ölçülerim budur 1 ay sonra tekrar ölçülerimi aldırıcam burdan sizinle paylaşırım

Eklentiler

• 20130709_115131.jpg
    20130709_115131.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 3.324
  • tul9t.jpg
    tul9t.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 3.265
  • tulbz.jpg
    tulbz.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 2.899
  • tuld2.jpg
    tuld2.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 2.806
  • tuldx.jpg
    tuldx.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 3.068
Son düzenleme:
göğüsler çok iyi toparlamış tebrik ediyorum suplement olarak ne kullandınız

6 aya göre vücudu iyi toparlamışsın çok iyi bir gelişim tebrikler.

hocam göğüslere herhangi bir operasyon yaptırdınız mı ?
hemen hemen vücudum sizin başlangıç vücudunuzla aynı uyguladığınız programı yazarsanız çok sevinirim.

hocam göğüslere herhangi bir operasyon yaptırdınız mı ?
hemen hemen vücudum sizin başlangıç vücudunuzla aynı uyguladığınız programı yazarsanız çok sevinirim.

hocam bir operasyon yapmadım sıkı diyet ve düzenli spor yaptım 2 haftadır dinleniyorum bu hafta tekrar başlıcam ağırlıklara yeterki kadar dinlendi vücut ve yeni ölçüler cuma günü akşam sizinle paylaşıcam

belin biraz kalın gibi, ama yağlı da gözükmüyor pek. sanırım kemik genişliğiniz biraz fazla belde.
6 ay için çok iyi iş çıkarmışsın bence. hiç bozma, bu gazla devam et.

Teşekkürler hocam ama kış biraz zor oluyor bende kisin formu mu bu sekilde götürüp Mart ayında tekrar hızlı programa geçiş yapip göğüs ve kola ağırlık verecem

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik ederim, benim de diğer arkadaşlar gibi göğüs bölgesi dikkatimi çekti. Toparlanma aşaması nasıl oldu sizde benim göğsüm kaslandıkça alttan daha bir fazlalık oldu gibi. Marta kadar da definasyon düşünmüyorum 1 sene yağ almadan kas yapayım dedim çok az bir gelişim gösterdim. 2-3 aydır kardiyosuz, bulk devam edeyim dedim çok daha fazla gelişim gösterdim. Fakat göğüs bölgesi rahatsız etmeye başladı gün geçtikçe siz de nasıl bir süreç oldu bahsedebilir misiniz?

Back
Yukarı