Bronzlasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
havuç olayına bi cvp verecek yokmu? biri sormuş bende soruyorum?? :)

Havuç olayı nediir bilmiyorum ama şöyle birşey söyleyebilirim ten rengine etkisiyle ilgili.

Bildiğiniz gibi piyasada bronzlaşmak için kullanılan yağlar var. Kakao ve havuç yağları da bunlardan ikisi.

Kakao yağı kahverengi, havuç yağı ise turuncu bir ten rengi verir size.

peki tatilde bronzlaşırken yüzümü nasıl halledicez yani vücut bronzlaşırken bnm yüzüm ne bilym kırmızılaşıyor?:S

almaz normal yolda gezerken yüzünüz hep açık kalıcak ztn dengeler o onu yoksa yüz çok fena soyuluyo özellikle burun bölgesi olmadı yüze koruyucu bişi sürmek gerekir mutlaka...

Striker: yüzüne faktörü biraz daha yüksek olan (vücuduna sürdügün krem faktöründen)kremden sür.

havuc yiyerek nasıl bronzlasmayı dusunuyorsunuz bıraz sacma degil mi? sakın havuc yagı surmemiz gerekiyor olmasın?

hayır asla saçma değil!! eğer havuç yerseniz içerisindeki betacaroten sayesinde teniniz daha hızlı bronzlaşır,bizzat denedim gerçekten etkili fakat aralıksız güneşlenmeden bir ay öncesinden başlamanız gerekiyor günde bir havuç yemeye...ayrıca hergün havuç yiyemem derseniz betacaroten kapsülleri var onlarıda 1 ay önceden kullanarak hızlı bir şekilde bronzluk yakalayabilirsiniz

vucut bronz artı parlakken cok daha sekıllı duruyor bunu zaten body yarısmalarından bılıyoruz pekı yazın vucuda surebılecegımız ve parlaklık veren krem nedır? body cıler yarısmada ne suruyor? ben tatıle gıderlen yanımda boyle bır urun goturmek ıstıyorum, vucuduma parlakık verecek bı krem.

saygılar.......

vucut bronz artı parlakken cok daha sekıllı duruyor bunu zaten body yarısmalarından bılıyoruz pekı yazın vucuda surebılecegımız ve parlaklık veren krem nedır? body cıler yarısmada ne suruyor? ben tatıle gıderlen yanımda boyle bır urun goturmek ıstıyorum, vucuduma parlakık verecek bı krem.

saygılar.......

sitede de bodycilerin vücutlarına sürdüğü tarzda bi ürünü resimli bi şekilde göstermişti Despo arama yaparsanız bulursunuz....

saygılar.......

yarışmalarda sürülen boyayı kastediyorsanız en iyisi protandır fakat bunu sürüp de dolaşamazsınız. Tabi kastettiğiniz krem bu ise..

hayır bu degıl. yanı ustunuze surdugunuzde parlak bı goruntu veren etkısı hemen kaybolmayan bır krem varmı dıye sorumustum.

Back
Yukarı