BSN Amino X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    122
merhaba arkadaşlar bu ürünü True-mass,Cellmass ve MP Assault ile kombine olarak kullanacağım Assault antrenman öncesi,Cellmass antrenman sonrası ürün olduğu için Amino X'i ne zaman kullanacağıma karar veremedim en etkili sonuç için ne zaman kullanmam gerek sizce?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:00 ----------

veya 1porsiyonu 2ye bölüp yarım antrenman öncesi yarım antrenman sonrası içsem faydalı olur mu ?

ben antrenman ıcınde ıcıyorum öncesınde assault sonrasında recon var :D

baylar bu arda karpuz aromasını denedım hıc tavsıye etmıyorum yesıl elmadan sasmayınız..!

Antremandan 2 saat önce gainer 30 dk önce Nox ve Amino x
Antremandan hemen sonra cell mass 30 dk sonra yemek.Üstünede Aminox Gainer Glutamin hepsini karıştırıp içiyorum doğrumudur arkadaşlar ??

Antremandan 2 saat önce gainer 30 dk önce Nox ve Amino x
Antremandan hemen sonra cell mass 30 dk sonra yemek.Üstünede Aminox Gainer Glutamin hepsini karıştırıp içiyorum doğrumudur arkadaşlar ??

yemek gainer ve glutamin karışımından sonra gelmeli.. geri kalan sıralama doğru..

yemek gainer ve glutamin karışımından sonra gelmeli.. geri kalan sıralama doğru..

Gainerdan sonra yemek yemek işkence gibi oluyo.Antremandan sonraki supplement alımını ve yemeği 30 dk içinde yapmam gerekiyomu ? Yoksa ilk 30 dk supplementlerimi alıp yemeği daha sonrasına ertelesem olurmu

Arkadaşlar kutunun arkasında nasıl bir kullanım izlememiz gerektiği hakkında bir bilgi var mı acaba? Ya da kullanan arkadaşlar en iyi etkiyi nasıl bir kullanım sonrası aldılar? BCAA almayı düşündüğüm şu sıralarda gözüme çarpan bir ürün olduğu için araştırıyorum.

Arkadaşlar kutunun arkasında nasıl bir kullanım izlememiz gerektiği hakkında bir bilgi var mı acaba? Ya da kullanan arkadaşlar en iyi etkiyi nasıl bir kullanım sonrası aldılar? BCAA almayı düşündüğüm şu sıralarda gözüme çarpan bir ürün olduğu için araştırıyorum.

urunu whey ıle bırlıkte kullandıgım zamanlarda. antrenmandan hemen sonra whey ı ve 45 dakıka sonra amıno yu alıyordum. ancak su aralarda cok sayıda supplement kullandıgım ıcın antrenmanın tam ortasında alıyorum urunu ıcıme bır rahatlık verıyor en azından psikolojık destek :D urunun karpuz ve yesıl elmasını kullandım yesıl elmayı cok begendım . 2 kutu bıtırdım 3. kutuda son 5 6 servısım urun faydalı bence.

mehmetanıl ; peki kutunun arkasında en iyi etki için şu şekilde kullanınız gibi bir yazı varmıdır acaba? Açıkçası xtend ile aminox arasında gidip geliyorum.

valla bende onun arasında cok cok gıttım geldım gunlerce dusundum ama alıskanlık amıno x den vazgecemedım :D 175 ml su veya tercıh ettıgınız bır sıvı ıle gunde 1 ölçek alın diyor. ama 12 hafta kullandıktan sonra etkısının azalmaması ıcın 4 hafta ara verın yazıyordu ınternette

Karpuz aromalısından çok memnunum tad, çözünürlük ve etki bakımından. Bacak antrenmanından sonra 3-4 gün yürüyemezken ertesi güne çok ağrım kalmıyor. Ancak yanında optimum glutamine kullanıyorum tabi onun da etkisi vardır. Tek sıkıntısı bildiğiniz un gibi çok uçuşuyo dağılıyo ele göze yapışıyo :D xtend veya aminox kesinlikle tavsiye ederim.

Karpuz aromalısından çok memnunum tad, çözünürlük ve etki bakımından. Bacak antrenmanından sonra 3-4 gün yürüyemezken ertesi güne çok ağrım kalmıyor. Ancak yanında optimum glutamine kullanıyorum tabi onun da etkisi vardır. Tek sıkıntısı bildiğiniz un gibi çok uçuşuyo dağılıyo ele göze yapışıyo :D xtend veya aminox kesinlikle tavsiye ederim.

Gerçekten de tad ve çözünürlük üzerine başka supplement tanımam hiç boşa gitmiyor. Ama recovery bende o kadar çabuk olmuyor. Bacak bir haftada iyileşecekken 4 günde iyileşiyor

Gerçekten de tad ve çözünürlük üzerine başka supplement tanımam hiç boşa gitmiyor. Ama recovery bende o kadar çabuk olmuyor. Bacak bir haftada iyileşecekken 4 günde iyileşiyor
Valla bilmiyorum ben kombine bir kaç ürün kullanıyorum onların da etkisi olabilir tabiki.
Bacak hafif idmanlar yaptığım söylenemez 520kilo leg press 120kilo squat 100-120 kilo deadlift artı 3 4 hareket daha yaptım çarşamba ve şu an çok çok hafif iç bacakta ağrı var normalde hareket edemez olmam lazımdı :) 2buçuk hafta önce başladım ve o zamandan beri ağrılarım hafifledi.

bende bu üründen almaya karar verdim ancak sitesinde postworkout diye geciyo zaten cellmass kullanıyorum sizce bunu almalımıyım?

bende bu üründen almaya karar verdim ancak sitesinde postworkout diye geciyo zaten cellmass kullanıyorum sizce bunu almalımıyım?
Cellmass kompleks kreatin ürünüdür xtend le içerik olarak farklıdır.

Alabilirsiniz. Ayrıca xtend antrenman sırasında tüketilmek için üretilmiş bir ürün. Sizin için de daha uygun zaten.

amino x ve x-tend aynı zamanlarda kullanılırmı?

spordan önce aminox, spor sırasında X-xtend olurmu?

yoksa bu 2 ürün birbirlerine çok yakınlar teker teker kullanmak daha mantıklı mı?

amino x ve x-tend aynı zamanlarda kullanılırmı?

spordan önce aminox, spor sırasında X-xtend olurmu?

yoksa bu 2 ürün birbirlerine çok yakınlar teker teker kullanmak daha mantıklı mı?

Neredeyse aynı ürünler ve aynı mantığa hitap ediyorlar. Gereksiz masraf, bir tanesi yeterli.

Back
Yukarı