ya benim aldım üründen süphelendim bildiğin pudra sekerine benziyo hatta alttan alttan öle tadıyo![]()
ya benim aldım üründen süphelendim bildiğin pudra sekerine benziyo hatta alttan alttan öle tadıyo![]()
green apple...ama aynı sölediğin seyler oluyo bide acayip köpürüyo![]()
üstünde" Effervescent Bcaa Formula(fazlasıylsa,çoşkun bcaa formula)" yazıyor.
bu ürün ile birlikte Bcaa(gaspari bcaa 6000) kullanmak ne kadar doğrudur, gereklimidir?
Öncelikle merhaba.Bu ürünü dün satın aldım aslında muscletech amino fx arasında kalmıştım gerek servis fazlalığından gerekte çok az fiyat oynamasından (mtech 65 tl,bsn 80) dolayı bu ürünü tercih ettim fakat takıldığım bir nokta var amino fxde arginin olduğu yazıyordu,aldığım yerde bana bu üründede var dendi ama nedense kutunun üzerinde böyle bir ibare göremedim bilen arkadaşlardan bu ürünün içerisinde arginin olup olmadığını öğrenebilirmiyim ?
Bu urunde arginine bulunmamakta, Icindekiler:
![]()
Amino fx te de glutamine, taurine , arginine tek olcekte 2500mg verilmis, klasik musletech uygulamasi ne kadar var bilemiyoruz![]()
Ben de ON whey ve Creatine kullanıyorum. Amino asit alacağım ancak ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Tablet almak istemiyorum ama bilemedim. Scivation Xtend ya da bunu alıcam galiba. Ama hacim için çalıştığımdan sanki antrenman sonrası ürünler daha mı iyi olur ?
Bu ürün tam bir amino asit değil xtend de öyle bcaa ağırlıklı bir ürün.. senin alacağın amino asitte tüm aminoların olması lazım