BSN Amino X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    122
Arkadaşlar ON whey gold standart kullanıyorum ve içinde BCAA olduğu yazıyor. Protein tozumdaki BCAA oranı yeterli mi? Amino-X takviyesi de almam yararlı olur mu, yoksa başka bir supplemente yönelmem daha mı doğru olur? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

eğer yeteri kadar spor geçmişin varsa ve beslenmene de dikkat ediyorsan,sağlam antrenmanlar yapıyorsan amino x alınabilir.
gold wheyin içindeki bcaa yetersizdir.

Ben de ON whey ve Creatine kullanıyorum. Amino asit alacağım ancak ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Tablet almak istemiyorum ama bilemedim. Scivation Xtend ya da bunu alıcam galiba. Ama hacim için çalıştığımdan sanki antrenman sonrası ürünler daha mı iyi olur ?

xtend ve amino x bcaa ağırlıklı bir üründür bütün amino asitler bulunmaz içerisinde.gasparo amino max alabilirsiniz hem hesaplıdır da ama tablettir.

Önerin var mı?

tablet istemiyorum demişssin ama Xpro nun amino 6000 diye bir ürünü var o üründe 15-16 çeşit amino asit var o olabilir ve etkili.Tabletlerde kolay ezilebiliyo.Birde toz olarak optimumda bi ürün var amino enerji diye ben hiç kullanmadım ama kullananlar memnunmuş forumda görmüştüm.onda da tüm aminolar varmış ekstra enerji vericiler varmış bi incele istersen.
amino asit alıyosan içinde bcaa (lösin, izolösin, valin) arjinin, glutamine, taurine, alanin olmayan amino asitleri almamanızı tavsiye ederim bunlar önemli amino asitler dışardan besinle alımı zor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:59 ----------

gorky53 peki bana bir önerin var mı? Ben de tüm amino asitler olan bir ürün mü almalıyım yoksa Amino-x alsam da mantıklı olur mu?

revoltun dediği gibi gold daki bcaa belli bir süre sonra yetmez eğer bcaa alabileceğin doğal besin alamıyosan ekstra BCAA alman gerekecek çünkü kaslar sporun ilk yarım saatinde bcaa harcar ve eksikliğinde kas yıkımı olur.Amino x olabilir bcaa açısından iyi bir ürün

BSN Amino Asit'ini kullanmadım ama markaya çok güveniyorum. Yıllardır ara ara ürün kullanırım. Birçok markanın farklı ürünlerini kullandım. Performans artışını sadece BSN No X Plode ile Celmass'ı beraber kullandığım dönemde güçlü olarak hissettim. Özellikle hangisinden kaynaklıydı bilmiyorum ama kendim kilo almadığım halde bastığım kilolarda yüzde 10 - 12 oranında artış oldu. Yıllardır bu sporu yapan, bastığı kilolar anlamında kendi limitleri artık belli olmuş biri olarak bu artış şaşkınlık vericiydi.
Bir süredir hiç ürün kullanmıyorum, bugünlerde BSN No X Plode ile ya bu ürünü (BSN Amino) ya da Twinlab Likit aminoyu beraber kullanmaya başlayacağım.

Kullanalı 3 gün oldu idmandan 30 dk önce kullanıyorum watermelon yani karpuzlusu var bence cok güzel etkisi için daha erken gibi

Optimum gold whey ile kombine etmek istedigim bir ürün,aminox + kreatin alıcam en verimli sekilde bu 3 ürünü nasıl kullanabilirim sizce bide aminox mu aminofx nitrotech mi?????

Arkadaşlar elimde BSN amino x , BSN Synhta-6 ,Glutamine, MP Assoult var. Sizce nasıl kullanmalıyım?
MP Assoult Preworkout olarak düşündüm.Amino x i idman sırasında ,Synhta-6 idman sonrası ,Glutamine yatmadan önce .?
İlginize teşekkürler.

Bu urunde arginine bulunmamakta, Icindekiler:

images

Amino fx te de glutamine, taurine , arginine tek olcekte 2500mg verilmis, klasik musletech uygulamasi ne kadar var bilemiyoruz :)

Yanlış.Muscletech aminofx te arginine 3000 mg , l-glutamine + taurine = 2.500mg lösin + izolösin + valin = 8000mg olarak verilmiş. arginine 1 ölçekte 3000 mg var aminofxte

Arkadaşlar elimde BSN amino x , BSN Synhta-6 ,Glutamine, MP Assoult var. Sizce nasıl kullanmalıyım?
MP Assoult Preworkout olarak düşündüm.Amino x i idman sırasında ,Synhta-6 idman sonrası ,Glutamine yatmadan önce .?
İlginize teşekkürler.

kullanmayı bilmeden neden ürün alınır ki *

Ürünün Ahududu aroması ülkemiz stoklarına girmiştir. Deneyim tad hakkında yorum yazacak arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum

Ürün gerçekten basarılı ahududu aroması içmeye doyamıyorsun içindeki asit oranı biraz şaşırtıcı geldi ilk defa kullandım bsn amino x denemeye deger.

Bu ürünün yanında kompleks aminoya gerek varmı sizce? Karpuz aromalısını kullandım tadı gayet hoş mayhoş bir tadı var.Ahududu aromasını kullananlar bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

oylama için erken ama görüşlerimi söyleyim dedim.Ürünün 2. haftasındayım ilginç bir şeklide 1 aydır kilom 70,6 larda seyderken bu hafta 72,5 e geldi amino x le alakalımıdır bilmem ama degişiklik var kilomda, kaslarda etkisi olarak 2. haftadan konuşmak pek objektif olmaz

Ürün gerçekten basarılı ahududu aroması içmeye doyamıyorsun içindeki asit oranı biraz şaşırtıcı geldi ilk defa kullandım bsn amino x denemeye deger.
ilk effervescent bcaadır amino-x. asit değil de baloncuk diyelim. idman esnasında tüketildiği için daha refresher bir şey olması için yapılmış olmalı.

Back
Yukarı