BSN Amino X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    122
merhaba arkadaşlar,
siteye yeni oldum ve burda arkadaşların biribrine yardımcı olmasından yola çıkarak sizler ile bir konuyu paylaşmak istiyorum.
supplemnt.com sitesinden aldığım bsn amino x i heyecanla spordan sonra 1 ölçek aldım ve sadece spor sonrası aldım.
ancak ürünü 4-5 servis kullanımdan sonra gereksiz yere kalp ritmimde tempo değişimi ve kısa süreli baş dönmeleri yaşadım.
yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Ürünün içinde kalp ritminizi hızladıracak yanlızca iki madde var biri taurin diğeri sitrulin ama bu iki aminoasitte günümüzde artık her şeyde karşımıza çıkıyor örneğin taurin redbull bir numaralı ham maddesi ama şu gariptirki bu iki aminoaitte sizin anlattığınız gibi aşırı rahatsız edicek bir aminoasit değiller.Benim size tavsiyem ürünü antreman öncesi kullanmanızdır.Böylelikle ürünün size vermiz olduğu hızlanma size antremanda daha faydalı olacaktır.Hiç değilse kalbiniz hızlandığında antremanda size artı olarak geri döner.

merhaba arkadaşlar,
siteye yeni oldum ve burda arkadaşların biribrine yardımcı olmasından yola çıkarak sizler ile bir konuyu paylaşmak istiyorum.
supplemnt.com sitesinden aldığım bsn amino x i heyecanla spordan sonra 1 ölçek aldım ve sadece spor sonrası aldım.
ancak ürünü 4-5 servis kullanımdan sonra gereksiz yere kalp ritmimde tempo değişimi ve kısa süreli baş dönmeleri yaşadım.
yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum, yukarida arkadasin dedigin gibi icinde stimulant olarak sayilacak taurin var. Ilginc bir durum. Idman esnasinda yudumla sadece.

Back
Yukarı