BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
Dostum o fiyata nasıl aldın hemen banda söyle :)
Ve şunu antremandan hemen sonra ve sonraki sabah almanı tavsiye ederim 1 ay kullnıp 1 ay ara verceksin böyle ürünlere en fazla 2 ay devamlı kullan

Arkadaşlar ben sabah kalkınca ve antremandan hmen sonra almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şey sabah kalkınca 5 gr(yani 1 dolu çay kaşığı) ve antreman sonrası 5 gr(yine 1 dolu çay kaşığı) şeklinde mi almalıyım. Bu şekilde lırsam günde 10 gr oluyor bu da fazla değil mi?(Yükleme yapmadan kullanmak istiyorum bunu da belirteyim.)

çay kaşığına gerek yok,kendi ölçeği var.bir ölçek 16 gramdır ve 4,2 gram kreatin içerir.cell mass yükleme gerektirmez.

çay kaşığına gerek yok,kendi ölçeği var.bir ölçek 16 gramdır ve 4,2 gram kreatin içerir.cell mass yükleme gerektirmez.

Yani sabah ve ant. sonrası kullanacağımı varsayarsak ölçüleri ne şekilde olmalı?

Yani sabah kalkınca içindeki ölçeğin yarısı kadar, ant. sonrası yine ölçeğin yarısı kadar mı kullanmalıyım?

Bu ürünü kullanlar yardımcı olursa sevinirim 2 sorum olacak. antreman sonrası synta-6 ile karıstırıp içmemde bi sakınca olurmu yoksa ikisini zaman aralıklarıyla ayrı ayrı mı içmeliyim? diğer sorum içinde kücük topaklanmalar var ve tadı cok hosuma gitmedi synta-6 ya göre daha mahoş ve daha cok köpürüyor

idman sonrası sadece bunu iç,sonra içersin protein tozunu
bence tadı gayet güzel,köpürmesin istiyorsan kaşıkla karıştırıp içmeni tavsye ederim

ürün bitti bişey anlamadım ürünlerin son kullanma tarihine yakın olanlardan kaçının özellikle bsn ürünlerinde !!!

sabah cell mas
spor öncesi : nanovapor kullandım yarısınıda super pump maxla
spor sonrası cell mas yatmadan önce karışık protein

kutunun yarısına geldikten sonra 1.5 doz almaya başlamıştım spor sonrası

Benimkindede aşırı topaklanma var.Kutunun sadece 3-4 ölçeklik kısmı toz halinde kalan kısım katı.Ürünüde 2 kere kullandım firmaya geri gönderme şansımda yok şuan sanırım ne yapmalıyım?
Son kullanma tarihinide bulamadım kutunun hiçbiyerinde yazmıyo

Back
Yukarı