BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
Arkadaşlar bi düzeltme yapayım.
Ürün biteli 20 gün falan oluyor,şunu söyleyim ki hacimde bi düşüş oldu. Ürünü kullanırken bu hacmi farketmedim.
Fakat ürünü kullanırken ne güç artışı nede bi hacim artışı göremedim,ama ürünü bıraktıktan sonra hacimde bi çöküşlük oldu.

senin işin protein tozu kullandım hacim artacağına 5 kilo verdim diyen adama dönmüş (bir yorumda yazıyordu)
ya başta ölçülerin sıcaktır ya yanlış ölçmüşündür yada ürünü kullanırken öğünlerden kısmışsındır
dediğin şey imkansız

güzel ürün recon a göre daha iyi spnuç aldım ikisini de kullandım.
şimdi 2.0 olanını deniycem amerika'dan aldım.

Almamayadan bir Weider mass gainer 7 kg birde 2-3 kg lik Protein tozu alsam sorun olur mu gümrük de

Gümrük işi tam bir çeşmekeş dostum. Urun getirtme olayi, gumruk memurlarinin inisiyatifinde. Genelde takiliyor siparisler.
millo sporcu sertifikan falan varsa kolaylasiyor.

Diyorsan ki alamanyadan bir tanidigim yaninda getirecek, hicbir sorun olmaz. Atar cantasini gecirir.

Gümrük işi tam bir çeşmekeş dostum. Urun getirtme olayi, gumruk memurlarinin inisiyatifinde. Genelde takiliyor siparisler.
millo sporcu sertifikan falan varsa kolaylasiyor.

Diyorsan ki alamanyadan bir tanidigim yaninda getirecek, hicbir sorun olmaz. Atar cantasini gecirir.
Almanyada bi akrabamın mobilya şirketi var ayda 1 kere 2-3 tır türkiyeye gelip gidiyor ben diyorum ki ben alayım internetten ona yollayım oda tır şoförüne versin ama toplam 10 kg toz tır şöförü yanına koysa getirse bişey olur mu ben kullancam vs diye gerekirse içindeki jelatini yırtsın açılmış olsun satıalmaz gibi

Kapağı açık öyle getirse adamlar o toza el koyabilirler. Çünkü başka şeyler uyandırır. Ayrıca amcanın yıllık ne kadar iş yaptığını bilmiyorum ama ayrıcalıklı işletmeler vardır. Bunların tırları aranmaz yılda bir iki kere durdurulur sadece. Kontrolden geçilmez. Eğer öyle bir statüdeyse sıkıntı yaşamazsın. Ama onun içinde Türkiye'de yılda belli bir gelir göstermen gerekiyordu şuan hatırlamıyorum o rakamı.

Kapağı açık öyle getirse adamlar o toza el koyabilirler. Çünkü başka şeyler uyandırır. Ayrıca amcanın yıllık ne kadar iş yaptığını bilmiyorum ama ayrıcalıklı işletmeler vardır. Bunların tırları aranmaz yılda bir iki kere durdurulur sadece. Kontrolden geçilmez. Eğer öyle bir statüdeyse sıkıntı yaşamazsın. Ama onun içinde Türkiye'de yılda belli bir gelir göstermen gerekiyordu şuan hatırlamıyorum o rakamı.
Şimdi tırcı ben kullancam diyip gelemez mi

Biraz evvel bsn urunlerinin yetkili ithalatci firmasiyla gorustum. Cellmass'in piyasada neden yer almadigini sordum, yeterince talep gormedigi icin ithal etmediklerini soyledi.
yanit biraz tuhaf geldi bana. Celltech, cellmass, nitrix turevi urunler talep goruyor aslinda. ulkeye getirilmedigi icin alamıyoruz :)
Başka yerlerden orijinal olarak edinemez miyiz bu urunu acaba?

Back
Yukarı