BSN NoxPlode NT, geliştirilmiş NoxPlode

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 28 66,7%
  • Orta Karar

Votes: 11 26,2%
  • Başarısız

Votes: 3 7,1%

• Total voters
    42
Arkadaslar merhaba, konu acamadigim icin buraya yaziyorum. Bu konularda tecrubeli degilim. Sizler bu konularda oldukca bilgilisiniz,ve bana yardim ederseniz cok mutlu olurum. Kal marka nadh ariyorum. Veya baska bir marka da olur. Yani NADH koenzimi olmasi lazim. Turkiye de yok her yere baktim. Amazon veya ebay da mevcut sadece. Belki bilmedigim icin ben bulamadim. Turkiye de bu ürünü temin edebilecegim bir eczane ya da net sitesi var mi ?
Sanırım aradığınız KAL marka bu olmalı,şu siteden sipariş verebilirsiniz;
http://www.dermonet.com/kal-nadh-5-mg-30-tablets

ben hic duymadim simdiye kadar ne ise yarar bu dalga:)
Nadh koenzimi hücrelerin canlanmasını ve güçlenmesini sağlayan enzimlerden birisidir.Hücrelerin daha çok güç üretmesini sağlar,fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı sağlar,kolestrol ve glikoz seviyelerini düzenler,insanın kendini mutlu etmesini sağlar,erkek ve kadında libido artışını gerçekleştirir vs. :)

Piyasada XE Edge var, bundan bahsediyorsan b-alanin, b5 ve b6 oranları gayet iyi yanına da 1 gr. l-arjinin veya citrulin olursa tadından durulmaz. Tabi creatin de vazgeçilmezlerden :)
Hatta b5 oranına bu kadar yüksek bir ürüne ilk defa rastlıyorum. Kendisi kas ve tendon zedelenmelerine en iyi gelen vitamindir.

Back
Yukarı