benim arkadaş baya süredir kullanıyor daha şikayeti yok samsung s4ten,plastik kasalı olması ne farkettirir ? bence o donmalar vesaire telefonu kullananın nasıl kullandıgına nasıl yüklendiğine baglı.
ıphone 5s s4 e göre çok zayıf, kullanıcı yorumlarından bir yorum:
1- EKRAN full hd değil
2- PPİ s4 ten çok geride
3- Ekranı çok küçük
4- NFC yok
5- PİL i çok az
6- Multı wındow yok
7- Bildirim çubugu uyarı algoritması yok
8- Kamera Modları çok az
9- Genişletilebilir hafıza yok
10- Pil çıkarılamıyor
11-Ios sistemi....
12-baska telefonlara dosya gönderememek
13- Muzık paylaşma seviyesi çok geride . Muzık göndermek işkence. . .
14- Navigasyon uygulaması 1 kuruş etmez apple ın
vb gider.
neyse burası cep telefonu kısmı degil bana birşey diyeceksen özelden söyle konuyu tartışabiliriz.
proteine gelirsek,weider o kadar iyi bir ürün olsa amerikada top seller de ilk 5 marka içerisine girerdi.Adamlar amerikada vücut geliştirmenin atası sayılan joe weider'in kendi markasının ürünlerini tınlayıp almıyorlar bile.Ki amerikalılar ürünlerin içeriğine dikkat edip ona göre suplement alan insanlar.Ama weider adamların tartışmalarının içerisinde dahi yok neden sizce ? : ) en basitinden yazın google a iso100 vs gold standard vesaire yazın direk ilk sırada bodybuilding.cm vesaire hep yabancı siteler gelir,bir de weider vs iso 100 ya da weider vs gold standard yazın hep türk siteleri çıkar cünkü weiderin en cok satıldıgı ülkelerden biri türkiye,en az satıldıgı ülke ise kendi üretildigi ülke olan amerika : ) Ha bu arada ben size weider kutusuna hardline protein koyup 240 tl den satsam,siz 2 ay sonra gelip,"bu weider bi harika dostum","cok iyi gelişim oldu,fiyatına değiyor." demezseniz ben birşey bilmiyorum.