BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek ve antrenmandan hemen sonra 1 ölçek kullanmayı düşünüyorum,scivation xtend de kullanıyorum onuda antr. 15 dk önce 1 ölçek alıcam

sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek ve antrenmandan hemen sonra 1 ölçek kullanmayı düşünüyorum,scivation xtend de kullanıyorum onuda antr. 15 dk önce 1 ölçek alıcam
Dostum Xtend intra workout bir ürün,yani antrenman sırasında kullanmalısın ki, araştrırsan böyle olduğunu görürsün.

Bsn Syntha -6 düşünenler hiç düşünmeden alsın gözle görülür derecede 1 kutu bitirmemle etki yaptı ve firma olarakta cok sağlam bi marka tat konusundada cok başarılı buldum
ama bunun yanında tabi düzenli beslenme düzenli antreman ve dinlenmenize önem göstermeniz lazım bu sadece günlük protein almanız icin ek besindir. :rolleyes:
düşünenler icin bilginize ..:)

Optimum Gold Whey Protein mi yoksa syntha -6 mı lütfen cevaplar mısınız ?
BSN syntha 6 ile whey gold standartı kıyaslama ikiside birbirinden zengin bi protein tozu ama sadece farkları bsn protein tozu komplex protein tozu hızlı ve aynı anda yavaş
sindirilme özelliğine sahip örn : gece yatarken komplex bi ürün ictiğin zaman yavaş emilime sahip özelliği olduğu için sabaha kadar protein sentezler diyelim
whey gold standart ise antremandan hemen sonra alınması gereken bi ürün hızlı emilime sahip olduğu için antr. sonrası vücudunun proteine ihtiyaç duyar ve hemen protein alımını gerçekleştirir :)

3.kutumun da siparişini verdim daha önce denememiş oldugum vanilya ice-cream aromasını aldım ürün olarak memmun kaldıgım için 3. kutuyu almıs bulunmaktayım aroma konusunda şüpem yok ama vanilyayı denedikten sonra yinede geri dönüş yapacagım sizlere :))

Luda kardeşim nitro -tech ant öncesi ve sonrası için başarılı bi öğün 1.5 ayda iyi sonuç aldım ama yine ara öğün kullanmak içinde syhnta 6 derim.

Arkadaşlar kolay gelsin. Geçen gün Ankara'daki çoğu arkadaşın bildiği mağazaya whey protein almak için gitmiştim. Daha önce başka bir mağazadan alışveriş yapmıştım. Çalışan arkadaş zayıf olduğumu (Boy 2 metre ve kilo 92) ve whey protein yerine bu ürünü almamın daha yararlı olacağını söyledi. Hocam daha önce Nitro-Tech önermişti. Bu muhabbetten bahsedince bu ürünü de kullanabileceğimi söyledi fakat biraz tereddütte kaldım. Antrenman sonrası kullanım için alacaktım fakat blend protein ne kadar doğrudur acaba?

Eğer bu karar doğru olursa, hangi aromayı almamı önerirsiniz?

Bu üründe bulunan 5 10 gr karbonhidrat sana kilo aldırmaz sen yine antreman sonrası için whey protein al bunu da gerçi antreman sonrası kullanabilirsin yani ne alırsan al çokta bir faydası olmaz. Ama sen yinede whey alda kana çabuk karışsin antreman sonrası.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni başladım, kullananlar gerçekten çok memnun. Herşeyi geçtim chocolate milkshake aroması nasıl bir tatdır! İnsanın içtikçe içesi geliyor gerçekten nefis. Özellikle Optimum golddan sonra ilaç gibi geldi. Son porsiyonları artık içmek istemiyordum, midemi rahatsız edip ağzıma geliyordu resmen..

aspartam yok diyor ama içinde olmayandayok.sanırım balık yağı falanda var yanlışım olabilirama balık yağlarının iyi kontrolediliyor olması gerek içinde ağır metaller içeriyor olablirtatladırıcılarvsvsonları saymıyorum bile.

Tek kelimeyle muthis.. 6 farkli protein barindirarak yavas emilim saglamasi farkini ortaya koyuyor. Sadece olcegi biraz buyuk, ama etkisi sahane.. Murat Tavman twitterda urunu bizzat onerdi.

arkadaşlar bu ürünü 2 gün sonra kullanmaya başlıyacagim bir kaç sorum var kullanma şeklim nasil olmali ant. öncesi sonrasi nasil almaliyim bide önümüz ramazan orucumu tutmak istiyorum salona iftardan sonra gidecem bu düzende nasil kullanmam gerek bide shaker almamiştim neyle karıştırıp içemeliyim

arkadaşlar ben nitrotech optimim gold iso 100 (sürekli aynı proteini kullanmamak adına ) antrenman hemen sonrası kullanıyorum bu synta 6 ve optimum complete ide sabah kahvaltısıyla öğlen yemeği arasındaki ara öğünde tüketiyorum ve hiç bir zaman sütle tüketmiyorum suyla tüketiyorum etkisini hemen gösteriyor süt bende sorun yaratıyor alışınca suyla daha iyi oluyor hatta sütle çok yoğun geliyor. bence bu saydığım ürünlerin hepsi çok güzel aynı ürünü sürekli olarak kullanmak yerine değiştirerek kullanın ürünlerin kendilerine göre özelliklerini sayacak olursam

nitrotech amino asit ve kreatinle zenginleştirilmiş olduğundan güç verdiği aşikar yanlız sürekli kullanıma zaten uygun değil monohidret var içinde

optimum gold klasik bir whey eski havası yok ama genede güzel bir ürün.

dymatize diyet yapanlar için mucizevi bir ürün kendi kategorisinin en iyisi yanlız çok pahalıdır kendileri. ama kesinlikle kullanın etkisini göreceksiniz.

syntha 6 içinde karb varmışda kilo yaparmışda 16 gr karb ile kilo alıyosanız bence bir doktora görünün yarım muzda bile daha fazla karbo var ki bu üründe 5 gr lif var bu süper birşey ayrıca zengin içeriğe sahip çeşit çeşit protein var buda vucutta kalma süresini etkiliyor dolayısıyla gayette güzel bir ürün ama antrenman sonrası için tavsiye etmiyorum ara öğünler için çok şahane.

optimum complete syntha 6 ile aynıdır sadece aynı ürünü sürekli kullanmamak adına değiştiriyorum ama siz öncelikli olarak synh6 yı tercih edin.

Back
Yukarı