actual1985
Üye
optimumun hangisi gold standart mı , bi gelişme gördünüz mü optimumdanCikolatalisi baya guzel iki kutu btrdm smdi optimum kullaniorm.ant oncesi ve snrasi cok iyi hacm icin cilekli denemedm ama hardlne 3whey gbiyse fena dgldir
optimumun hangisi gold standart mı , bi gelişme gördünüz mü optimumdanCikolatalisi baya guzel iki kutu btrdm smdi optimum kullaniorm.ant oncesi ve snrasi cok iyi hacm icin cilekli denemedm ama hardlne 3whey gbiyse fena dgldir
Katılmıyorum gayet guzel protein değeri
Urunun yeni icerigi farkli imis benm kullandgmdan ama kompleks protenlr icnde 22gr az bir rakam degil tabi degsmeden once oylydi bn kullndgmda ek olark bu urn 52 servisti.whey pro.ya gore kiyaslama yapmk scma olr sizn icn demiormSayın savas_yok eski üretim BSN Syntha 6'nın protein oranı %50. 2014 yeni üretim BSN Syntha 6'nın protein oranı %46. Yani aldığınız ürünün yarısı protein değil, karbonhidrad ve yağ oranları da çok yüksek. Bu ürüne güzel diyebilmemiz imkansız, iyi bir protein tozunun protein oranı % 70 ten aşağı olmamalıdır ve karbonhidrat-yağ oranları da düşük olmalıdır. Ancak supplementasyon bilgisi zayıf olan veya marka takıntısı olan kişiler bu ürüne ''iyi'' diyebilir. Bence vasat ve kesinlikle tavsiye etmediğim bi ürün. Aşağıda ürün içerik tablosunu da paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 32496 Eki Görüntüle 32498
BSN Syntha 6 nın yeni içeriğindeki tek fark eski seri %50 protein içeriğine sahip, yeni seri %46 protein içeriğine sahip. Yani yeni seri üründe gelişim falan yok aksine küçükte olsa protein oranında düşüş var. Ayrıca whey proteine göre kıyaslama yapmıyorum %70 lik oranı komplex proteinler için söyledim. Gaspari MyoFusion Elite ve MusclePharm Combat Powder gibi komplex protein içeriğine sahip protein tozlarının protein oranı %70 civarıdır. Aşağıda örnek tabloda görebilirsin (tabi hesap yapmayı biliyosan) Gaspari MyoFusion Elite %71 protein oranına sahip.Urunun yeni icerigi farkli imis benm kullandgmdan ama kompleks protenlr icnde 22gr az bir rakam degil tabi degsmeden once oylydi bn kullndgmda ek olark bu urn 52 servisti.whey pro.ya gore kiyaslama yapmk scma olr sizn icn demiorm
BSN Syntha 6 nın yeni içeriğindeki tek fark eski seri %50 protein içeriğine sahip, yeni seri %46 protein içeriğine sahip. Yani yeni seri üründe gelişim falan yok aksine küçükte olsa protein oranında düşüş var. Ayrıca whey proteine göre kıyaslama yapmıyorum %70 lik oranı komplex proteinler için söyledim. Gaspari MyoFusion Elite ve MusclePharm Combat Powder gibi komplex protein içeriğine sahip protein tozlarının protein oranı %70 civarıdır. Aşağıda örnek tabloda görebilirsin (tabi hesap yapmayı biliyosan) Gaspari MyoFusion Elite %71 protein oranına sahip.
Eki Görüntüle 32510 Eki Görüntüle 32511
arkadasin bahsettgi ayrntilari farkettm marka takintm yok dedgm gbi bsn markasi guzel bi marka ama icerige bakilark alinmali suan optimum aldm ama.dha once frkli sylr de denedm denemk lzmhocam boşverin hiç uğraşmayın laf anlatamazsınız. geçenlerde bi arkadaşım kampanya var diye syntha 6 almak istedi o kadar alma dediysemde laf dinletemedim. olum bsn de yamuk olmaz diyo bana yav mantığa bakarmısınız bu mantıkla protein tozumu alınır Allah aşkına. araştıma, okuyup bilgi edinme, mantıksal düşünüp iyiyi seçme huyu sıfır malesef bizim insanımızda. tek mantık olum bu markada yamuk olmaz![]()
Kompleks proteinlerin karaciğere olan etkisiyle alakalı makale falan mi okudunuz hocam,eger oyleyse link atar misiniz?Ürün şuan bildiğimiz sitede 156 TL. Fakat ben güvenmiyorum bu komplex proteinlere karaciğerim için korkuyorum. Bunun yerine az daha verip %100 Whey Gold Standard almak daha mantıklı değilmi sizcede?
Proteinler yükü karaciğere biniyor sindirimi hızlı olanlar kana karışıyor ve sindiriliyor ama bu proteinin içinde çok yavaş sindirilen proteinlerde var bunların yükü karaciğere biniyor ve karaciğer yoruluyor.. + Antrenman öncesi ve sonrası yada sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası aldığımızda ciddi anlamda yoruyormuş. İnternette bir yerde okumuştum ama hatırlayamadım hatırlarsam yazarım. @StormBlast adlı arkadaşımızda BSN'i önermiyor.Kompleks proteinlerin karaciğere olan etkisiyle alakalı makale falan mi okudunuz hocam,eger oyleyse link atar misiniz?
iyide kompleks veya değil sonuçta karaciğere bindirme yapıyosun hocam bu proteini aldığında ama çok yük biniyor dersen Milk Tristle'yi kulllanıp karaciğerini sağlama alabilirsin bunu bi çok kişi yapıyor veya bi alternatif daha karaciğer yenilenmesine yardımcı sebzeler tüketebilirsin brokoli vs gibi tabi bu benim kendi düşüncemKompleks proteinlerin karaciğere olan etkisiyle alakalı makale falan mi okudunuz hocam,eger oyleyse link atar misiniz?
hocam boşverin hiç uğraşmayın laf anlatamazsınız. geçenlerde bi arkadaşım kampanya var diye syntha 6 almak istedi o kadar alma dediysemde laf dinletemedim. olum bsn de yamuk olmaz diyo bana yav mantığa bakarmısınız bu mantıkla protein tozumu alınır Allah aşkına. araştıma, okuyup bilgi edinme, mantıksal düşünüp iyiyi seçme huyu sıfır malesef bizim insanımızda. tek mantık olum bu markada yamuk olmaz![]()
UltimateBen de bsn düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim.Yerine önerebileceğiniz ürün var mı f/p olarak.(optimum hariç)