BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Olumsuz yorum kadar Olumlu yorumda var, amacına bağlı olmakla birlikte nasıl kullandığın önemli almışsın bir kullan belki faydasını görürsün

kesinlikle sonuçta aldık kullanıyorum bitmeden atmam zaten :)

idman günleri 3 servis boş günler 1 servis şeklinde kullaniyorum. haftada 3 gün idmanım var. Bakalım artık sonuç ne olur, gerçi sonuç olsa da farkedermiyim onuda bilmiyorum :)

kesinlikle sonuçta aldık kullanıyorum bitmeden atmam zaten :)

idman günleri 3 servis boş günler 1 servis şeklinde kullaniyorum. haftada 3 gün idmanım var. Bakalım artık sonuç ne olur, gerçi sonuç olsa da farkedermiyim onuda bilmiyorum :)

illaki farkedersin

Arkadaşlar yıl başı indiriminde bu ürün 130 lira biliyorsunuzdur. 24 g protein 2.7tl filan geliyo servis başı yorumlar kötü haklılarda yani optimumla filan kıyaslanmaz bi denemek için almayı dusunuyorum.

Ürünün çileklisini kullandım. Amacım kilo almaktı . Yaklaşık 1.5 ay gitti bi kutu. Tad olarak fevkalade bi ürün. Kullanım şeklim başlarda sabah kalkar kalmaz 1 ölçek ve antrenmandan sonra 1 ölçek sütle. Son günlerde antrenmandan sonra 1 ölçek suyla yatmadan önce 1 ölçek sütle kullandım. Etkisi 1.5 kilo aldım. Çoğu bölgede hacim artışı vardı. Kesinlikle önereceğim bir ürün. Bu ay daha fazla kilo artışı için gainer kullanmaya karar verdim ve alacağım ürün yine bu firmanın ürünü olan true mass. 100 gr ında sütle içildiğinde 500 ü aşan bi kalori değeri var. Bu ayda bunu deneyelim bakalım.

bu ürünün bu kadar vasat yorum almasını anlamıyorum.. herkes bi optimum gold whey diyor kullananlardan 6-7 arkadaşımdan bir kişide gördüm etkisini .. bu ürün ise tad bakımından hacim bakımından tek geçeçegim ürün en kısa zamanda da almayı planlıyorum

bsn, optimum ile beraber dunyanin en unlu supplement markalari, su anda syntha 6 amerika da optimumdan sonra en cok satan protein tozu, bodybuilding.com da su an ilk beste en cok satan supplementlarda, ayrica amazon.com da da best seller optimumla beraber, bb.comda 3413 kisi 10 uzerinden 9.2 vermis, amazonda ise 1579 kisi 5 uzerinden 4.6 vermis gerisini siz dusunun, bu iki sitede dunyaya satis yapan siteler. milyar dolarlik sikrket bunyesinde yuzlerce doktor, diyetisyen, gida muhendisi calistiran bir kurum elbette biliyordur ne yaptigini onemli olan formul. ayrica protein tozu steroid degildir oyle cok buyuk gelisim ya da sicrama beklemeyin.
EghrrPm.png

ZglUCZQ.png

bu ürünün bu kadar vasat yorum almasını anlamıyorum.. herkes bi optimum gold whey diyor kullananlardan 6-7 arkadaşımdan bir kişide gördüm etkisini .. bu ürün ise tad bakımından hacim bakımından tek geçeçegim ürün en kısa zamanda da almayı planlıyorum
Hacim bakimindan kesinlikle katiliyorum ancak tata gelince asiri sekerli geldi bana cileklisi .10.gununden sonra baya bi bayiyor.bi dikiste bitirmeye calisiyorsum yakiyor bogazi

arkadaşlar kilo problemim yok fakat göbek var,kardiyo yapmayı pek sevmiyorum ve genelde makinasız çalışıyorum ağır çalışmayı seviyorum yani zor geldi dur bunu yapamam olayım yok.Daha önce optimum kullandım fakat hacimden ziyade sertlik verdi vücuduma,bsn syntha-6 sizce yağlanmama sebep olur mu ? 22 gr protein içermesine rağmen sanki çok kaliteli bir ürünmüş havası var,kullanıp memmun kalmayan pek kimseyi görmedim. Dediğim gibi amacım kilo vermek yada kilo almak değil kas hacmini artırıp sertlik katmak. Çok kafam karıştı

Hacim bakimindan kesinlikle katiliyorum ancak tata gelince asiri sekerli geldi bana cileklisi .10.gununden sonra baya bi bayiyor.bi dikiste bitirmeye calisiyorsum yakiyor bogazi

Aynen Bende Kullandım Ürünü Tadı Çok Yoğun Bir Ürün,Bulk Dönemi İçin Etkili

Suan bende 15 gündür bsn sytha 6 kullanıyorum , kollarımda güzel bir gelişim oldugunu farkediyorum cok agır kg calısmamama rağmen , beslenmemede cok dikkat ettiğim için , etkisi hakkında pek birşey diyemem ama
tat olarak gerçekten basarılı , bazen yogurtun içine karıstırıyorum bir ölçek kadar , markette satılan çilekli yogurtlardan , daha güzel oldugunu söyleyebilirim :rolleyes: suan ıso-100 ' de aldım bu bittikten sonra ya ona başlıcam, yada farklı bir ürün daha alıp ıso-100 ü 3.sıraya bırakıcam.

Suan bende 15 gündür bsn sytha 6 kullanıyorum , kollarımda güzel bir gelişim oldugunu farkediyorum cok agır kg calısmamama rağmen , beslenmemede cok dikkat ettiğim için , etkisi hakkında pek birşey diyemem ama
tat olarak gerçekten basarılı , bazen yogurtun içine karıstırıyorum bir ölçek kadar , markette satılan çilekli yogurtlardan , daha güzel oldugunu söyleyebilirim :rolleyes: suan ıso-100 ' de aldım bu bittikten sonra ya ona başlıcam, yada farklı bir ürün daha alıp ıso-100 ü 3.sıraya bırakıcam.
hocam iso100 kullanırken ve kullandıktan sonra bilgilendirme yaparmısın etkisi hakkında? uzun süredir optimum gold standart kullanan biri olarak ben de iso100'ü denemeyi düşünüyorum.

Bugün vucut analizi yaptırdım ,vucudumda bir gelişim oldugunu hissediyordum ama bunda bsn'nin ne kadar etkisi vardır kesin birsey söylemem tabi ama çıkan sonuclar yüzümü güldürdü diyebilirim.
1 ay öncesinde yaptırdıgım vucut analizi su sekilde idi .
yağ kg = 10,70 kg
kas kg = 52.90 kg
ocak.jpg
[DOUBLEPOST=1424715605][/DOUBLEPOST]Bugün itibariyle yaptırdıgım analizde bu sekilde son 17 18 gündürde Bsn sytha 6 kullanıyorum .
görüldüğü gibi
yağ oranı 9.50 kg düşmüş
kas kg = 54.10 kg yükselmiş .

subat.jpg

30 günde 2 kg kas alımı bence olamaz,sakın yanlış anlama tabiki gelişimin olmuştur ama bunu net bilgi olarak alma derim.Farklı bir durum var muhakkak,ama varsa böyle bi durum herkes için motivasyon kaynağı olabilir

2 kg değil
54,1 - 52,9 = 1,2 kg kas artısı saglamısım.
bence 1 aylık sürede bu da zor ama ben bunu bilimsel olarak bildiğimden yorumlamıyorum genelde yılda4-5 kg kas kazanımı olur dedikleri için söylüyorum,benimde aklımda bu protein tozu var fakat yanlarımda yağ var sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum.Musclepharm combat ve bunun arasında kaldım

Musclepharmın etkisi daha fazla olur diye tahmin ediyorum, ama en önemli sey bence beslenme disiplini ,ben haftanın 6 günü her öglen piliç gögüs ızgara yiyorum , hatta biraz daha beslenme programımı acarsam
Sabahları 4 yumurta her seferinde haslanmıs olarak 1'tam diğerleri beyazı, domates ,salatalık ,cok az fıstık ezmesi 2 dilim bugday ekmegi. ( her sabah hiç aksatmadan )
arkasına antremana gidiyorum yaklaşık (1,5 saat sonra )
antremandan önce bsn nox kulanıyorum ( 1 ölçek )
antremandan sonra bir adet muz arkasına 1 ölçek bsn sytha 6 ( 200 ml süt 200 ml su ) hiç aksatmadan
antremandan yaklaşık 2 saat sonra 170 gr piliç gögüs ızgara az pilav ayran ( haftanın 6 günü hiç aksatmadan ,antreman yapsamda yapmasamda ,suana kadar dayanabildim)
haftada 2 kezde mutlaka fırında yapılmıs levrek yiyorum genelde akşamları ( hiç aksatmadan )
ara ögünlerdede gün kurusu kayısı ve kavrulmamıs çig badem ve yeşil çay veya ( lor peyniri kekikli , domates , salatalık ) tüketiyorum.
Bu disiplini daha ne kadar götürebilirim bilmiyorum, bazen canım cok tatlı cekiyo üst katta Gnc var gidip protein bar alıp onu yiyorum , geneldede yatmadan önce yaglı yagsız bakmadan 1 bardak süt içip öyle uyumaya calısıyorum.[DOUBLEPOST=1424815160][/DOUBLEPOST]Ayrıca son olarak günde yaklaşık 3 litreye kadarda su içiyorum , spora başladıgımda su seviyem cok düşüktü söyle göstereyim.
spora ilk başladıgımda vucuttaki sıvı oranım 56.93 tü yani sınır %55 hatta diyetisyenim kan testi falan isticekti biraz daha düşük olsaydı suanki analizimde
vucuttaki sıvı oranım 62.63 fotograflı olarakta göstermem gerekirse su sekilde .
sıvı1.jpg
sıvı2.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı