Antrenman sonrası 2 ölçek içmeniz sizin için yeterli olur. Günlük alacağınız protein miktarı zaten antrenman günlerinde 110-125 arası, off günlerde 95-105 arası. Dediğim şekilde 30 gram proteini gainer'den almış oluyorsunuz. Tek seferde 165 gram tüketim yaklaşık 50 gram protein demek ve bu rakam çok yüksek. Antrenman öncesi 1 ölçek, antrenman sonrası 2 ölçek şeklinde de kullanılabilir. Bu ürünü kullanmadım hiç, ondan genel tecrübeme göre fikir veriyorum. Ancak gramaj olarak çok pahalı bir ürün. Bir de sıkıntı şu, gainerde amaç kalori alımını artırmak esasen. Özellikle zayıf olanlar için durum böyle. Siz günlük kalori alımını artırmak için bu ürünü günde 3 porsiyon içemezsiniz mesela, çünkü protein miktarı yüksek. Ancak söz gelimi bir Serious Mass'ı günde 300 gram alabilirsiniz, çünkü 300 gramında ortalama 45 gram protein var. O tarz gainerleri Whey ile destekleyerek kullanmak bu ürünlere göre daha iyi bence. Hem daha ekonomik oluyor hem de protein:karbonhidrat oranını dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.