BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
bsn_true_mass_gainer_2640_gr_2143.jpeg
BSN True Mass 2610 gr.

Kullanım şekli:
1 porsiyon = 3 ölçek
Sabah, öğünler arası, spor öncesi ve sonrası kullanılabilinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün icerik olarak piyasanin en iyi gainerlari arasindadir.
Son yillarda zaten yilin ürünü secilmistir.

Türkiye'ye ithal edildiği ilk zamanlar fiyatının yüksek olduğundan olsa gerek hakettiği yeri alamadı.
Fiyatı aylardır düşük yine de forumda da görüldüğü gibi pek ilgi görmemiş.

Kendim kullandım ve çok memnun kalmıştım. Spora tekrardan başladığımda yine kullanmayı düşünüyorum.

Size katılıyorum despo , bu ürüne neden ilgi olmadıgını anlayamadım , ben kendım şahsen kullandım ve cok memnun kaldım , içeriğine bakarsanız harika bir ürün ideal bir protein karbonhi0rat karısımı sahsen suan en iyisi diyebilirim. Bu ürünün ilgi çekmemesi gerçekten ilginc .

ürünün bir servisi kaç ölçek ? 100grda yada bir servisde ne kadar protein var yağ var? bilen arkadaslar yazabilirse çok iyi olur true mass almayı düşünüyorum çunku bu aralar

bunun içeriğinde bir tuhaflık var.145 gr da 70 gr karbon 17 gr yağ var diyor 50 gr da protein.14 gr şeker var.

protein oranı bir gainera göre yüksek bence.karbon oranı da düşük.ayrıca yağ miktarı fazla biraz.şeker oranı güzel.

bu compleks gainer olmuş.içeriği protein bakımından zengin muhtemelen pahalıdır bu kadar protein var içinde.

merhaba henüz BSN Truemass adı ürünü aldım.Fakat aklım karıştı.Günde kaç kez kullanmamız gerekiyor? ve kaç scoop kullanmamız gerekiyor ? İkiye bölüp 2 scoop + 2 scoop olarak kullanılabilirmi ?

Yağ oranı biraz fazla ve 4 ölçeğe düşen protein sayısı az gibi. Mass-Tech'lede fiyat farkı pek yok.

4 ölçeğe düşen protein sayısı az gibi mi? (Protein sayısı? gr. diyecektin herhalde:lol:)

3 ölçeğinde 50 gram protein var. Bunu 4 ölçeğe vurduğumuzda yaklaşık 68 gr. protein eder. Yani 195 gr. da 68 gr. protein var.

Başka hangi gainerda bu oranda protein mevcut? Boş yere son 3 yılın en iyi gainer ı seçilmemiş.

Bir haftadır kullanıyorum bu ürünü. Eleştirebileceğim tek yanı tahmin ettiğimden daha fazla şekerli olması.

Diğer etkileri ilerleyen haftalarda.thums:

4 ölçeğe düşen protein sayısı az gibi mi? (Protein sayısı? gr. diyecektin herhalde:lol:)

3 ölçeğinde 50 gram protein var. Bunu 4 ölçeğe vurduğumuzda yaklaşık 68 gr. protein eder. Yani 195 gr. da 68 gr. protein var.

Başka hangi gainerda bu oranda protein mevcut? Boş yere son 3 yılın en iyi gainer ı seçilmemiş.

Bir haftadır kullanıyorum bu ürünü. Eleştirebileceğim tek yanı tahmin ettiğimden daha fazla şekerli olması.

Diğer etkileri ilerleyen haftalarda.thums:

kardes sana kesınlıkle katılıorum ben 4 senedr bu sporla ılgılenıyorum bu sporla ılgılenmemın sebebı fıtde kalmakdı fakat son zamanlarda bıraz hacım ıstedım ve bu hacımı 2 3 kutu bsn true mass iLe ellde etmeyı basardım 32 cm olan kollarım su an 35 36 cm ye yukseldı yandakı resmimde goruldugu gıbı.. kesnlıkle cok kalıtelı son 3 yılın en kalıtelı urunu olmasına sasılmamalı ve ayrıca ronıe coleman de bu BSN urunlerınden kullanıyor hatırlataym ..saygılarımla ..bench_O

bence etkısı kesın tabykı bu urunu kullanırken beslenmemede dıkkat edtım ogunlerımı 3 den 5 e hatda 6 ogune cıkardım ve gaet gozle gorulur etkılı sonuclar aldım ..

Yaklaşık 5 aydır body building yapıyorum ancak 1.80 olan boyuma karşın 63 kilyoum sadece hardline'ın gainerını aldım(satan adam biraz gaza getirip aldırttı) hiçbir faydası olmadı şimdi doğru düzgün bir gainer almak istiyorum ancak bsn true mass ile optimum serious mass arasında kaldım amerikadaki 5 lbs'lik fiyatları arasında 15 dolarlık fark var yani bsn daha pahalı ama bsn'in içindeki protein oranları fazla o yüzdne şöyle düşünüyorum acaba optimum alıp bir de protein tozu mu alsam yoksa sadece true mass ile ek protein tozu almadan iyi bir şekilde kilo alabilir miyim?

Biraz pahalı olması dışında kullanabileceğinizi en iyi gainer.

Beni en çok etkileyen özelliği, içeriğindeki protein miktarının fazla olması nedeniyle hacim kazanırken diğer gainerlara göre göbek yapmaması.

Aroması çok iyi, karışımı çok iyi, etkisi çok iyi. Yazın ürünü kullanmaya ara verip, ekim gibi yeniden başlayacağım.

Parası olanların başka gainer aramasına gerek yok. Çünkü BSN daha iyisini yapıncaya kadar en iyisi bu:D.

Selam

Merhabalar 32 yaşındayım 1.85 cm boyunda 71 kiloyum hızlı kilo almak istiyorum bir kaç kişi ürün önerisinde bulundu sizlerle paylaşmak isterim. Aşağıdaki sıraladığım ürünler veya üründen hangisini kullansam etkili olur (tabiki forumda öğrendiğim gibi her ürünün her bünyede farklı etki gösterebileceğini göz ardı etmiyorum) önerilen ürünler

1- MuscleTech Aplodan 111 tablet+ MuscleTech Nitro-Tech Hardcore ikisi birlikte kullanmam gerektiği.
2- MuscleTech Mass-Tech (tek başına)
3- BSN Truemass (tek başına )

Bahsettiğim ürünleri kullanırken evde ağırlık çalışmasıda yapacağım.

Forumdaki aramalarımdan çıkardığım sonuç BSN Truemass kullanmam gerektiği.Sizlerin önerebileceği başka bir ürün veya kompleks varmı?

Konuyu yanlış yere açıysam özür dilerim.bench_O

Back
Yukarı