BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
dediğin marka gainer de araştırıcam sağolasın thums: artıkbalık malık içeriz yaaa :D
ama true mass bu kadar övüldüğüne göre onu tercih ederim sanırım
pahalı olması dezavantajını da , sadece ant. günleri ant öncesi tüketerek ortadan kaldırmaya çalışırım . Zaten zayıf birisi değilim , amacım sadece tam anlamıyla sağlam bir şekilde bulk olabilmek thums:
tabi bu dediklerim için önce ramazanı kazasız belasız kas kayıpsız atlatmamız gerek :D zira geçen ramazan (acemiliğin de verdiği bir cahillikle ) benim için tam anlamıyla bir felaketle sonuçlanmıştı...
duh

Tam yarar istiyorsanız doğru kullanmalısınızdumbelllls Kahvaltıdan önce sütle(suylada olur proteini arttırmak için sabah sütle) antremandan 45dk önce 1 ölcek antremandan hemen sonra bir ölcek daha (2 side suyla) yatarken süt içmeyi,bol bol et tüketmeyi ve suyu unutmazsanız sonuç gecikmicektir rahat olun.BB'nin %70 i beslenme gerisi antremandır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:34 ----------

Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var BSN Syntha-6 ,no xplode ve true mass i nasıl kombine edebilirim boy 1.73 kilo 60 yağ %8 yardımlarınızı bekliyorum true mass kullanımı için herkes farklı birşey diyor en doğrusu hangisi

antrenmandan 45 dakika önce 150-400 ml soğuk suya 1 2 ölçek karıştır.Her ölcek icin 150 ml civarı su yeterli(yemekten 1.5 2 saat sonra alınacak)antemandan sonra yarım ölcek synta 6 ve 1 ölcek true mass iş gorur gibime geliyor ürünlerin çabuk bitmemesi adına .true mass bir olcek 16 gram protein syntha nın yarısıda bi 15 20 gram verirse (hepsi protein matriksi truemassta syntha da)

kahvaltıdan önce yerine kahvaltıdan sonra olması gerek değil mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:16 ----------

True Mass kullananın L Carnitine kullanması mantıklı mıdır eskiden çok kilolu olduğum için vücudumun bazı yerlerinde yağ sorunu var L carnitine kullansam true mass in yanında mantıklı olur mu antreman günleri

Ben BSN True Mass'i 2 ay kadar kullandim ve 6 kilo aldim toplamda.. Herkese tavsiye ederim. Tadi ve karisimi bence cok iyi bir ürün

Peki göbek bölgesinde yağlanma oldu mu , hiç ölçü aldırdın mı belden ya da aynada baktığında bu 6 kg nın ne kadar göbekteydi ??

Basladigimda belim 76-77 degisiyordu hala da öyle :)

tebrikler 6 kg alıp da belin hiç kalınlaşmadıysa , sağlam çalışıp güzel beslenmişsin demektir, inşallah ben de bir 6 kg alıp beli hiç kalınlaştırmadan sağlam bir bulk olurum thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:16 ----------

True Mass kullananın L Carnitine kullanması mantıklı mıdır eskiden çok kilolu olduğum için vücudumun bazı yerlerinde yağ sorunu var L carnitine kullansam true mass in yanında mantıklı olur mu antreman günleri

Kahvaltıdan önce alınmalıdır zira vücüt uyandığı anda proteine muhtaçtır.İzole proteinin yoksa kahvaltıya kadar katabolizmayı kesecek bişey lazım buda direk protein vermek.true mass ta servis bası 7 gram hidrolize whey olması lazım.(sindirilmiş protein)

1.5 haftadır kullanıyorum bir değişiklik yok kullanımında bir yanlışlık mı yapıyorum anlayamadım neden kilo alamıyorum antremanımı da aksatmıyorum

uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce 1 ölçek sütle antremandan 2 saat önce 1.5 ölçek true mass suyla antremandan 45 dakka önce xplode antremandan sonra 2 ölçek true mass +yarım ölçek syntha 6 suyla ölçek başına da 150 ml kullanıyorum

bana hakared edmeye cabalan ??

Bu Türkçe mi Arkadaş? Türkçeyi nerede öğrendin?

Hakaret etmiyorum. Merak ettiğim için soruyorum.

cabalan ne demek?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

tartışıcağınıza bana yardım etseniz yazdım önceki sayfaya nasıl kullandığımı

Sen lutfedip ürünün üzerindeki kullanım şartlarını ve forumdaki diğer arkadaşların kullanım şekillerini okuma, biz sana özel kullanım şekli belirleyelim.

Herkes senin gibi yapsaydı forum çoktan çöplük olurdu.

True-mass ın farkı etiketinden belli.Keten tohumundan tutun hidrolize whey e kadar eksiksiz bi ürün.Bu üründen fayda sağlayamayan be görmedim veya duymadım.Etkisini çok çabuk göstericektirthums: alternatif olarak isomass extreme gainer var true mass kadar etkili ldğu söyleniyor...(Fiyatı daha cazip) AMA TADI BALIK GİBİ ARKADAŞhyper_

ernesto,

isomass extreme gainer i araştırıyım bir fiyatı nasıl diye dedim .. ama supplementler.com da bulamadım :(
fiyatı ne kadar nereden temin edebilirim yardımcı olurmusun ??

ernesto,

isomass extreme gainer i araştırıyım bir fiyatı nasıl diye dedim .. ama supplementler.com da bulamadım :(
fiyatı ne kadar nereden temin edebilirim yardımcı olurmusun ??

Kardeş valla 2 ay önce supplementler'da 4.5 kg'si 230 tl idi.Benim burdaki hocam distiribütörde var demişti getirtmişti(Belki tanıdıktır) ama 1.5 aydır salona uğramadığımdan şu an bilmiyorum:( Adanaya gitcem 2 3 güne bi amerikan pazarına bakim yorum atarım.thums:

Kardeş valla 2 ay önce supplementler'da 4.5 kg'si 230 tl idi.Benim burdaki hocam distiribütörde var demişti getirtmişti(Belki tanıdıktır) ama 1.5 aydır salona uğramadığımdan şu an bilmiyorum:( Adanaya gitcem 2 3 güne bi amerikan pazarına bakim yorum atarım.thums:

Supplementler.comda baktım ama bulamadım ben, int.ten de bir araştırayım ben .
4,5 kg 150 gr dan kullansm günlük bir ay gider , çok hızlı bir tüketim değil mi ? bir ayda 230 tl iyi para gerçekten :( :(
sen adanadan bir piyasayı yokla tamam :D
bana nette bulabileceğim bir adres bulursan süper olur thums: thums:

Merhaba yaklaşık 2 yıldır bu sporla ilgileniyorum.Ama maalesef aralıklı olarak 2 yıl olduğu için bu süreçten tam fayda göremedim. BSN-True mass ile hardline gulitamin ürününü aldım. Boyum 1.78 ve kilom şu an 69.5 . Kilo almak istediğimden dolayı bsn i tercih ettim yalnız şeker hastası ( tip 1) olduğum için en düşük şeker oranına sahip karbonhidrat-protein karışımı bsn i buldum ve aldım. İki üründen de ne gibi fayda görebilirim ? Teşekkürler

Merhaba yaklaşık 2 yıldır bu sporla ilgileniyorum.Ama maalesef aralıklı olarak 2 yıl olduğu için bu süreçten tam fayda göremedim. BSN-True mass ile hardline gulitamin ürününü aldım. Boyum 1.78 ve kilom şu an 69.5 . Kilo almak istediğimden dolayı bsn i tercih ettim yalnız şeker hastası ( tip 1) olduğum için en düşük şeker oranına sahip karbonhidrat-protein karışımı bsn i buldum ve aldım. İki üründen de ne gibi fayda görebilirim ? Teşekkürler

Bence kilo problemin yok sadece 4-5 kilo almak istiyosun sanırım sistemli düzenli çalışırsan sonuç alırsın . True Mass gerçekten piyasadaki en kaliteli üründür . Ant. yaklaşık 45 önce 1 ölçek ve ant. hemen sonra glutamin ile birlikte karıştırarak yine 1 ölçek şeklinde kullanırsan sonuç alırsın . Bende bu şekilde kullandım . Her defasında 1 servis (3 ölçek) almana hiç gerek yok . Yatmadan öncede yine 1 ölçek daha glutamin alabilirsin .

Bence kilo problemin yok sadece 4-5 kilo almak istiyosun sanırım sistemli düzenli çalışırsan sonuç alırsın . True Mass gerçekten piyasadaki en kaliteli üründür . Ant. yaklaşık 45 önce 1 ölçek ve ant. hemen sonra glutamin ile birlikte karıştırarak yine 1 ölçek şeklinde kullanırsan sonuç alırsın . Bende bu şekilde kullandım . Her defasında 1 servis (3 ölçek) almana hiç gerek yok . Yatmadan öncede yine 1 ölçek daha glutamin alabilirsin .

Önelerilerin için teşekkür ederim.Aynen dediğin gibi 4-5 kilo alsam boyuma göre orantılı olcak ama şekerim olduğu için kilo almam biraz zor hatta çok zor. Yani beslenmeme dikkat edersem inaşallah herşey yoluna girer ayrıca diğer temennim bu iki ürünün iyi bir kombin oluşturması.

Kahvaltıdan Önce (45 30 dk)önce alırsan fevkalade yarar sağlarsın.Vücüt uyandığı anda hızlı proteine ve glikoza muhtaçtır.Elinde izole veya hidrolize protein varsa zaten harika olur.

Ernesto , yapabildin mi bir pazar araştırması , merakla bekliyorum unutmadımm :D :D thums:

Back
Yukarı