Buğra YILDIRIM..

eleştiri yapılabilir fakat başlığı polemiğe götürücü hiçbir faydası olmayan ifadeler kullanılmamalıdır.10 adet mesaj silindi..lütfen üye.nin resimlerini ana konumuz olsun..
ayrıca başlık sahibi üyemiz; foto başlıkları yorum almak için açılır, kırıcı olmamak kaydı ile iyi ya da kötü yorumların gelmesine açık olmalısınız..

tebrikler , emeğinizin karşılığını almışsınız. bu kısa sürede bu derecede yağsız kas kazanımı çok zordur.çok emek ister. gercekten tebrikler. bence gayet iyi fit durumdasınız. görünümünüz 1 yıllık değişim için gayet, hatta çok iyi iyi. bundan sonraki amacınız nedir. hedefinize ulaştınız mı, form mu koruyacaksınız ya da daha ileri seviyeleri düşünüyormusunuz.

Daha ileri seviye dusunuyorum hiz kesmeden dahada sert calisarak devam ediyorum. Guzel yorumun icin tesekkurler
tebrikler , emeğinizin karşılığını almışsınız. bu kısa sürede bu derecede yağsız kas kazanımı çok zordur.çok emek ister. gercekten tebrikler. bence gayet iyi fit durumdasınız. görünümünüz 1 yıllık değişim için gayet, hatta çok iyi iyi. bundan sonraki amacınız nedir. hedefinize ulaştınız mı, form mu koruyacaksınız ya da daha ileri seviyeleri düşünüyormusunuz.

öncelikle gelişim mükemmel sana soracağım kürden sonra bench press'te kaldırdığın ağırlıkta artma oldu mu?powerlifter olmaya çalıştığım için bu sorunun cevabı benim için gerçekten önemli

gercekten 1 senede verdıgın emegın karsılıgını almıssın yarısmalara kadar yolun var bence,tabı ekonomık durumun bb ye de etkısı burda kanıtlanmıs oluyor yanlıs anlama emegıne calısmana saygım buyuk

tebrik ederim harika gelişim :) sadece karın geri kalmış eski haline göre fakat onu da hiç kafana takmaman gerektiğini düşünüyorum

hayalimdeki vücut bu işte ama daha cok calısmam lazım hıssedıyorum ,, cunku ektomorfum :d galiba bu arkadas mezomorf o_O

gerçekten müthiş değişim olmuş. şart değil ama biraz daha bulk devam edip sonra define olursan on numara vücut olur. bunun dışında açık bir şekilde kür yaptığını belirttiğin için ayrıca teşekkür ederim. hergün idmana gidiyorum, çok iyi besleniyorum, ektoyum, supplement le oldu diye rol kesenlerin bol olduğu bir yerde bu kadar cesaretli olmak gerçekten kolay değil :)

Tebrikler, benim istediğim vücut şekli budur. Şu anda bende 62 kiloyum hedefim 75 kg pazartesi günü salona başlıyorum .Yaşım bu arada 37 iyi çaışmalar.

Back
Yukarı