Bu ürünü bilen varmı ? (l-carnitine)

Merhaba , meşhur l-carnitine hakkında sorum olucak , hangi modeli olduğunu bilmiyorum , bu ürünü alıcağım ,birtek bunu bulabildim , 60tl gibi bir fiyatı var 60 kapsül..

bunu nası kullanmalıyım , sporda ilk ay bitti , şimdi 2gün gidip 1gün dinleneceğim , yağ yakımına ihtiyacım var , diet yapmıyorum fakat hayatımdan şeker , yağı , tuz ve un u çıkarttım protein ağırlıklı besleniyorum , spordan önce karbonhidrat vs.

şimdi bu ürünün modelini (ismini) bilmiyorum , bu ürünü bilen kullanan varmıdır ? linki aşağıda , nasıl kullanmam gerektiği ve ortalama nekadar süre gidiceği ve gerekli olup olmadığı hakkında yorum yaparsaız çok sevinirim , teşekkürler..

link :

http://www.decathlon.ru/RU/product_8158387-152331173/

asset_31503613.jpg

bu markayı ben bılmıyorum . kendım now marka sıvı yı kullanıp denedım bızzat sonuc aldım . eger alma sansınız varsa ben NOW sıvı l carnıtıne onerırım.

malesef fazla seçeneğim yok , spor salonunda satılmıyor , ancak internet ile moskova'dan alabilirim ancak elden almayı tercih ediyorum , bunu direkt elden alacağım fiyatıda iyi ama yanlış veya gereksiz birşeyde almak istemem o yüzden böyle önerilere ihtiyacım var , teşekkürler.

Edit : bu arada markası QNT ymiş , bu şekilde aratnca çıkıyor..

Son düzenleme:
malesef fazla seçeneğim yok , spor salonunda satılmıyor , ancak internet ile moskova'dan alabilirim ancak elden almayı tercih ediyorum , bunu direkt elden alacağım fiyatıda iyi ama yanlış veya gereksiz birşeyde almak istemem o yüzden böyle önerilere ihtiyacım var , teşekkürler.

Edit : bu arada markası QNT ymiş , bu şekilde aratnca çıkıyor..
arkadaşım kullanıyordu memnun gibiydi ama çok daha iyi markalar var

rusyada sanmamkı tezgah altı supplement olsun bence saglam bır marka al kafan rahat olsun ama secım senın.

Diyet yapmıyorsan daha etkili ürünler kullanmalısın... Metobolizma hızlandırıcılar mesela super cuts 3 + l-carnitine

Back
Yukarı