Bu 3 NOX ürününden hangisi tavisye ?

1-Muscletech Nano Vapor
2-Musclepharm Assault
3-Cellucor C4

Arginine , Citrulline vs gibi etkenlere bakarak bu üç üründen birini almaya karar verdim . Kullanan arkadaşlarım varsa hangisini almamı önerirler tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat konusu önemli değil verim almam en önemlisi.

ben assaultta c4de denedim.ikisi de fos çıktı.
ben de şuan noxplode kullanıyorum memnunum ama aklımda monster pump var bittiğinde monster pump alıcam.
istersen o ürüne bi bak

Bu nitrik oksit olayıyla kafayı bozdum denebilir bb.com da cok arastırdım en iyilerini bulmak için. Markadan cok içindeki nitrik oksit artırıcı, damar genişletici maddeler bulunan supplementlere baktım.(ÖRN:Quercetin,Leucine,Citrulline,Rutaecarpine,Norvaline,NAD ... vsvs )
Noxplode baktığımda içirerik iyi görünüyor ama aradığım maddelerden bazılarını bulamadım ama yinede 19 g lık içerikle muhteşem görünüyor. Bu maddelerin çoğunun bulunduğu bi supplement almak istiyorum.
Hiç bulamazsan mecbur hepsini teker teker deneyeceğim :) Fakat 10 servisliği 70 lira gibi rakamları buluyor... Bütçe 100 maksimum 110 lira. Şu anda bu aradğım maddelerin cogunun bulunduğu daha makul fiyatlı bir supplemente yönelmek istiyorum bu yüzden tavsiyelerini beklerim.

Bu ürünler içerisinde c4 en öne çıkanı ancak iyi bir nox arıyorsan musclefreak ve craze yi öneririm.

Back
Yukarı