Bu Barfiks demirinden Türkiye'de bulabilen var mı?

Ignorius

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Şu resimdeki barfiks demirinden TR de bulabilen var mı. Normal kapı arası barfiks demiri ile kolları geniş açarak barfiks çekilemiyor malesef. Bu alet gayet kullanışlı görünüyor. internette aradım hiç bir yerde bulamadım. Sadece yurtdışında bulabildim, o da çok pahalı oluyor. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Teşekkürler.

j851z.jpg

her spor magazasinda var ankaradaysan ulke alan pasajinda ucuzdu 20-25 gibi bisey ykm de bile var orda pahali ama

Ben 20 tlye sipariş etmiştim ama bunun aynısı değil bi biraz daha eklenmiş gibi o 2 tane gelen yuvarlağın başladığı yer yok benim ama buna çok benziyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Yeni başlayanlar

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Ben 20 tlye sipariş etmiştim ama bunun aynısı değil bi biraz daha eklenmiş gibi o 2 tane gelen yuvarlağın başladığı yer yok benim ama buna çok benziyor.

Hocam internette hep extra kıvrımlı yeri olmayan demirlerden satılıyor. Onlar ile geniş tutuş barfiks çekmek imkansız. Bu benim resimde sorduğum aletin uc çıkıntıları zaten geniş tutarak barfiks çekmek için uzatılmış. Yurtdışındaki sitelerde gördüm ama Türkiyedeki sitelerde hiç bulamadım. Bu alet gibi uzantıları olan modelden soruyorum. Yani özetle:

bende de soldakinden var.ama sizin dediğinize ben hiç rastlamadm.belki google'da alt sıralarda kalan sitelerde vardır ama zayıf bir ihtimal.

Soldakinden bendede var evet sağdakini hiç görmedim.

sen p90x chin up bar istiyorsun eğer program için alıcaksan düz bi tane bar işini görür Türkiye de ise p90x chin up bar üretimi yoktur.

koridor barı al. geniş tutuş yapabilirsin. senin dediğinden bende çok aradım ama yok türkiyede

Budum ancak fiyatı ürüne göre fazlaydı.

Merhaba,
Resimde bahsettiğim sağdaki barfiks demirinden dün İzmir Optimum AVM Decathlon mağazasında buldum fakat fiyatı 117TL.

Bence çok pahalı.

Diğer ekipmanları da genel olarak inceledim fitness ve vücut geliştirme aletleri barlar vs internete göre fiyatlar genel olarak biraz yüksekti.

Ben sanayide bir arkadaşıma yaptırmaya karar verdim. Duvara monte yaptıracağım. Varsın kirişte üç beş tane dübel olsun, spor için değer :)

Konuya ilgi gösterip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

KARDEŞ BUNUN AYNINDAN GİT YAPTIR. BEN KENDİM BİR BARFİX ALETİ DİYE BİLİCEMİZ BİŞİ TASARLADIM. EN ÜSTTE BU RESİMDEKİNİ EKLETECEM. SÖKÜLÜP TAKILA BİLMESİ İÇİN BİŞİLERDE DÜŞÜNDÜM. BUNDAN BENDE ÇOK ARADIM AMA TR DE YOK İŞTE O DÜZ OLAN DAN VAR. O ÇOK PARÇAI OLANIN OLMAMASININ SEBEBİ P90X MARKASININ KENDİ ÖZEL TASARIMI ONU ALMAK İÇİN ONLARIN SPOR EĞİTİM CD LERİ VAR ÇOK TA PAHALI ONU ALIRSAN YANINDA BUNDAN VERİYOLAR . ANLICAĞIN TEK BAŞINA BULAMAN

KARDEŞ BUNUN AYNINDAN GİT YAPTIR. BEN KENDİM BİR BARFİX ALETİ DİYE BİLİCEMİZ BİŞİ TASARLADIM. EN ÜSTTE BU RESİMDEKİNİ EKLETECEM. SÖKÜLÜP TAKILA BİLMESİ İÇİN BİŞİLERDE DÜŞÜNDÜM. BUNDAN BENDE ÇOK ARADIM AMA TR DE YOK İŞTE O DÜZ OLAN DAN VAR. O ÇOK PARÇAI OLANIN OLMAMASININ SEBEBİ P90X MARKASININ KENDİ ÖZEL TASARIMI ONU ALMAK İÇİN ONLARIN SPOR EĞİTİM CD LERİ VAR ÇOK TA PAHALI ONU ALIRSAN YANINDA BUNDAN VERİYOLAR . ANLICAĞIN TEK BAŞINA BULAMAN
Konuyu hortlatmışsın hocam :) "Tek başına bulaman" demişsin lakin satıyorlar.Provio Iron Gym Xtreme + Barfiks

Back
Yukarı