Esqualee
Üye
Benim gobegim su an adaminki gibi ilk reesimdekinin aynisi . fazla yagli biride degilim 1.80 boyunda 68 kiloyum bu bir
Hastalik mi ne yapmam gerek?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bu adam karnini sikinca bu sekli alıyor serbest bırakınca bu mu diyorsunne gibi bir hastalik olabilir? adamda deri altinda yag var sikinci abs ortaya cikiyor///
Hadi diyelim biraz yagini eritmis hala bir hastalik goremiyorum, ki after fotosu aslinde befor olabilir, video hilelerini izlemen lazim...Yani bu adam karnini sikinca bu sekli alıyor serbest bırakınca bu mu diyorsun
Yagsini falan eritmemis hali
Arastirdimda midesi önde olan kişiler oyle oluyormus midenin onde olmasi sixpack gozukmesine engel olabilir miHadi diyelim biraz yagini eritmis hala bir hastalik goremiyorum, ki after fotosu aslinde befor olabilir, video hilelerini izlemen lazim...
Yok oyle birsey,..midende sakma varsa vacuum diye bir ahreket var diyafram calistirma mideyi ice cekme yaparsin gecersen, bir de durus bozuklugun yoksa. Diger turlu deri alti yaglanman coktur o bolgede cikmaz six pack vey packlerin ufaktir,.Arastirdimda midesi önde olan kişiler oyle oluyormus midenin onde olmasi sixpack gozukmesine engel olabilir mi