Evet arkadaşlar, ilk mesajımı da buraya atıyorum. Çok çetrefilli bir konu beslenme. 1,5-2 aya yakın body yapıyorum ilk bir ayı fitnessla birlikte olmak üzere. Her ne kadar çevremden zaten zayıfsın kardio yapmana gerek yok deseler de oturunca oluşan göbekten hoşlanmıyorum. Boy 170 kilo 61, yağ oranım %10 filan olması lazım. Biraz yüksek sanırım. Sizden yağ oranını düşürmeye ve kas kütlesini arttırmaya yönelik tavsiyeler bekliyorum.
Genelde günlük beslenmem şu şekilde olur :
saat 8 : Kahvaltı 1 tam, 2 beyaz haşlanmış yumurta + 100 gram light beyaz peynir + 1 dilim ekmek yersem yerim, ekmeği pek sevmem
saat 8.15(antrenmana gitmeden önce) : 75g yağsız tuzsuz lor(yemesi zor oluyor, 5-6 tane kiraz filan yiyorum yanında
)
Antrenman..
saat 11 : sonrasında eve gelince 75g lor (aynı şekil yanında kiraz filan
)
saat 2 : öğle yemeği mutlaka 30-40 gr protein alacağım bir et öğünü yerim, bazen tavuk ciğeri, bazen somon balığı, tavuk göğsü filan..
sonrasında saat 7 ye kadar gerek 1 dilim karpuz, yarım kase kiraz vs. meyvelerle geçiştiririm.
uyumadan önce 200 ml süt.
Sizce bu program gelişime müsait midir ? Yardımlarınızı bekliyorum
Genelde günlük beslenmem şu şekilde olur :
saat 8 : Kahvaltı 1 tam, 2 beyaz haşlanmış yumurta + 100 gram light beyaz peynir + 1 dilim ekmek yersem yerim, ekmeği pek sevmem

saat 8.15(antrenmana gitmeden önce) : 75g yağsız tuzsuz lor(yemesi zor oluyor, 5-6 tane kiraz filan yiyorum yanında

Antrenman..
saat 11 : sonrasında eve gelince 75g lor (aynı şekil yanında kiraz filan

saat 2 : öğle yemeği mutlaka 30-40 gr protein alacağım bir et öğünü yerim, bazen tavuk ciğeri, bazen somon balığı, tavuk göğsü filan..
sonrasında saat 7 ye kadar gerek 1 dilim karpuz, yarım kase kiraz vs. meyvelerle geçiştiririm.
uyumadan önce 200 ml süt.
Sizce bu program gelişime müsait midir ? Yardımlarınızı bekliyorum