Bu daha başlangıç,mücadeleye devam !

Gerçekten 6 ay için mükemmel bi program ve azim olmuş tebrikler. Acaba dışardan takviye aminoasit, lcarnitine, kreatin veya protein kullanıyormusunuz.? Tavsiyeler var mı.

Protein tozu kullanıyorum.Amino asit ve kreatin 3.aydan sonra sadece 1 ay kullandım ara verdim.Şimdi tekrar başlayacağım.Valla kreatin için performans artışı,kilomda ya da kaldırdığım ağırlıklarda bir artış olmadı.Fakat bunu biraz o sırada zayıf beslenmeme bağlıyorum.Mutlaka vücudun şekillenmesinde etkisi olmuştur.
Kardeşim dövme yaptırırken çok acıyomu yaw

Sırt felaket acıyor özellikle gölgelendirme sırasında :) Sonra göğüs.Fakat kol pek sıkıntı değil.En az acıyan bölge kol :)

Haftada 5 gün ve tek bölge prensibi ile çalışıyorum.
Göğüs,sırt,off,omuz,bacak,kol,off.
Göğüste 5 hareket
Sırtta 5 hareket
Bacakta 5 hareket
Omuz 6 hareket
Biceps 3,tricepste 4 hareket giriyorum.
Kardiyo yapmıyorum.Her antrenman öncesi 10 dakika ısınıyorum sadece.Antrenman sonrası da bir gün bel bölgesi diğer gün de karın çallışıyorum.

Yeni bir foto ekleyeyim dedim :)

Eklentiler

• mrt.jpg
    mrt.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 698
1.5-2 ayda bir programı değiştiriyorum.tek bölge prensibi ile şu şekilde çalışıyorum.
Göğüs
Bench Press
Dambıl Fly
İncline Press
İncline Fly
Butterfly
Sırt
Deadlift
Barfiks
Lat Pull Down
Seated Row
Dambıl Row
3.gün dinlenme
Omuz
Overhead Press
Lateral Raise
Military Press
Upright Row
Öne eğilerek Lateral Raise
Bacak
Squat
Leg Press
Leg Extension
Arka Bacak(ismini hatırlayamadım)
Launch
Kol
Scott Curl
Dambıl Alternatif
Konsantre
Triceps
Cable Push Down
Alına Press(z bar ile)
Bench Dips
Kick Back

Çok teşekürler senin şu son halin kadar olsam yeter bana 2 ay oldu baslıyalı karısık calıstım hep tek bölge olrak senin programı uygulicam şimdide:)

Bu sporda "şuraya kadar gelsem yeter" dedikçe insan hep daha fazlasını istiyor emin ol :) Muhtemelen sende gelişim oldukça hep daha fazlasını isteyeceksin :)
Her insanın anatomisi,metabolizması kas sistemi vs.farklı.Bu yüzden genel geçer kurallar pek işe yarayamayabiliyor.Bu yüzden vücudunu iyi tanımalı ve ona göre antrenman yapmalısın.Umarım hedefine en kısa sürede ulaşırsın.Kolay gelsin :)

Back
Yukarı