powerly
Üye
Buraya yazılması doğrumu bilmiyorum ama yazacak bir yer bulamadım.ben 1.5 aydır kickbox antremanına gidiyorum ve kalan günlerde evde bazı kas geliştirici hareketleri yapıyorum(abimin yardımıyla)Sitede ergenlik döneminde ağır spor yapmak boy uzamasını durdurduğu gibi bişey yazıyor.Ben 16 yaşındayım ,boyum 161 kilom, 50.Boy uzamamın durmasını göze alamıyorum,çünkü kısayım zaten ama antremanıda bırakmayı istemiyorum.
Ağır antremandaki ölçü nedir?Boy uzamasını destekleyecek bir spor veya antreman (olsa daha iyi) var mı? Alt yapı yapmak için hafif antreman nasıl olur?Eğer başka bir yerde cevabı yazıyorsa özür dilerim.Gerçekten bulamadım.(Kicbox antremanı haftada 3 gün,diğer üç günde dumble ile çalışıyorum kol ,karın ve bacak kasları geliştirme şeklinde)
Yardımınızı rica ediyorum.
Ağır antremandaki ölçü nedir?Boy uzamasını destekleyecek bir spor veya antreman (olsa daha iyi) var mı? Alt yapı yapmak için hafif antreman nasıl olur?Eğer başka bir yerde cevabı yazıyorsa özür dilerim.Gerçekten bulamadım.(Kicbox antremanı haftada 3 gün,diğer üç günde dumble ile çalışıyorum kol ,karın ve bacak kasları geliştirme şeklinde)
Yardımınızı rica ediyorum.