Bilyorum çogu kişi yorum yapmaz ama yinede yazıyorum bazen gözüme çarpıyor ölü adamın arkasından küfür edenler bu forumda kendilerini üstün görenler bu forumda yeni başlayanlarla dalga geçenler bu forumda yalış bişey sorarsan tersleyenler bu forumda merak ediyorum kendileri bu işe girdiklerinde nasıllardı acaba çogu kişide yıllardır forumda takılıp orada okuduklarıyla konuşanlar yada bilgi saklayanlar bu forumda onu geçtim birisi başarılı olunca arkasından steroid kullanmış diye etiket yapanlar bu forumda neden bu forum böyle gerçekten merak ettim başarılı insanları neden bu forumda çogu kişi çekemiyor biliyorum kendileri hiç bir zaman başrılı olamacaklar ama başarılı olanlara karşı bu düşmanlık neden isim vermecem ölen bi sporcu hakkında kötü yorum yapanlar neden böyle yapıyor yada iyi bi vucut yapanlara steroid kullandı diyenler neden bu forumda bide meter mevsimlere saygı duymayanlar neden bu forumda saygı duyun demiyorum ama kötü eleştiri neden yapıyorsunuz adam yıllar harcayıp başarılı olmuş çektigi videoda lazar angelov ile kıyaslanmam beni örnek almaları grur verici diyor ama bakıyorum burada lazar daha iyi konusu dönüyor meter mevsimler başlıgından okuyabilirsiniz biraz saygı duymayı ögrenin sonrada saygı beklersiniz size nedne saygı duyayım ki ha arada iyi arkadaşlarımız var onlara sözüm yok ama forumdaki herkes iyi degil bunuda söyleyeyim kızan kıssın beni ilgilendirmez gerçekler bunlar